Flott 3-roms leilighet med god standard og nær flotte turområder

Skeisvollsmarka 5 C

Primærrom 63 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 4884 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 2010
Prisantydning kr 1 700 000
Felleskost kr 1 048

Beskrivelse/detaljer

- En gjennomgående flott leilighet hvor man kan flytte rett inn uten oppussing. - Stor terrasse på 20 kvm. med gode solforhold. - Flislagt baderom og lys tidsriktig kjøkkeninnredning.

Innhold / standard

Entrè/gang, bad/wc, to soverom bod og stue/kjøkken. Ekstern felles sportsbod. - Entrè/gang med god garderobesplass, parkett på gulv og malte vegger og himling. - Bod med god plass til oppbevaring, skap for rør-i-rør, varmtvannsbereder, sentralsøvsuger og sikringsskap med automatsikringer. Vinyl på gulv og malte vegger og himling. - Tiltalende baderom hvor en har lys, pen baderomsinnredning og dusjkabinett. Opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Flislagt gulv med varme, flislagte vegger og malt himling. - Det ene soverommet har stor garderobe. Begge soverommene har parkett på gulv og malte vegger og himling. - Lys og luftig stue/kjøkken med utgang til stor, solrik terrasse med utsikt til Haraldsvangen og tett tak over. Stuen har plass til sofagruppe og spisebord. Lameller i vindu. Lys, tidsriktig kjøkkeninnredning hvor man har rikelig med skapplass. Integrert koketopp og stekeovn samt opplegg for oppvaskmaskin.

Beliggenhet

Boligen ligger i et nyetablert boligområde på Elvegård like øst for Trudvang. Her er balløkke, lekeapparat og rekreasjonsområder. Fellesområdene skaper et godt bomiljø, uansett om man selv ønsker å benytte seg av dem eller barn/barnebarn vil benytte dem. Meget attraktiv beliggenhet, med flotte turområder like utenfor døren. Umiddelbar nærhet til Haraldsvang og Djupadalen. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Om sommeren er det stor badeaktivitet i både Haraldsvang og i Eivindsvannet. Fra Skeisvollsmarka er det kun få minutters gange, og du er fremme i byens flotte idrettspark. Idrettsparken har både svømmebasseng, mange fotballbaner, turnhall, klatrepark og ishall. Gang- og sykkelavstand til både Gard og Austrheim skole, flere barnehager og Haugesund Sentrum. Bussavganger 4 ganger i timen til sentrum i ukedager koster kun 10 kroner hver vei.

Adkomst

Fra Tittelsnesvegen tar man inn i Skeisvollsvegen ved Esso/Gard senteret. Når man har passert boområdet Trudvang tar man neste avkjørsel til venstre ved skilt "Elvegård". Skeisvollsmarka kommer som første vei til høyre. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

Biloppstillingsplass utvendig. Det er el-kontakt på terrassen som i følge selger gir mulighet for lading av Ell-bil.

Oppvarming

Varme i gulv på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Pliktig medlemsskap i velforening/huseierforening.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Kart

Del dette