AVALDSNES - Innholdsrik og oppgradert enebolig - 4 Soverom - Sentral og usjenert beliggenhet - Rolige omgivelser - Nærhet til skole og barnehage

Vågetunet 31

Primærrom 132 m²
Bruksareal 168 m²
Tomt 653,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 5
Soverom 4
Byggeår 1925
Prisantydning kr 2 290 000

Beskrivelse/detaljer

- Sentral beliggenhet - Landlige omgivelser - Oppgradert enebolig over 3 etasjer - Garasje - Romslig tomt - Nærhet til skoler og barnehager - Solrik beliggenhet - Rolig område - 4 Soverom - 2 Bad - Perfekt for småbarnsfamilien!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to plan, med uinnredet grovkjeller i underetasje. Boligens to innredede plan inneholder: 1. Etasje: Stue, kjøkken, bad, gang, og inngangsparti/hagestue. 2: Etasje: Gang, bad, 4 soverom og walk in closet. Parker bilen på boligens private gårdsrom, og tre inn i et koselig inngangsparti, som også kan benyttes som ute stue. Vågetunet 31 er en innholdsrik enebolig med kjekk beliggenhet sentralt på Avaldsnes. Boligen har de seneste årene blitt oppgradert. Hovedetasjen inneholder en stor og romslig stue som har blitt bygget ut. Her har det ifølge selger blitt satt inn ny peis og varmepumpe, spotter i tak, ny terrassedør, samt lys laminat i 2014. Stuen fremstår som meget delikat. Kvalitetskjøkken fra Nettoline satt inn i 2010, med integrert komfyr og platetopp. Kjekk utgangsdør direkte fra kjøkken til en av boligens solrike uteområder. Like ved inngangsdøren finner man et av boligens to bad. 2. Etasje har 3 barnesoverom, samt et romslig foreldresoverom med eget Walk-in-closet. Bad av nyere dato, med belegg på gulv, spotter i tak og badekar. Selger opplyser at det meste av vinduer, samt innerdører er byttet i 2010. Romslig tomt og kjekke uteområder vil passe perfekt for barnefamilien. Eiendommen ligger usjenert til, med gode solforhold. Romslig gårdsplass og hage.

Beliggenhet

Vågetunet 31 ligger fint til i landlige omgivelser sentralt på Avaldsnes. Den svært sentrale beliggenheten man her får, gjør at man har svært kort avstand til det aller meste man til daglig vil ha bruk for av tilbud og tjenester. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm.

Adkomst

Ta inn på Søre Våge vegen, ca 400 meter sør for rundkjøringen ved Avaldsnes sentrum. Følg Søre Våge vegen ca 250 meter, og ta andre avkjørsel til høyre inn på Vågetunet. Følg vegen i ca 250 meter og man vil få boligen som nest siste bolig på høyre side.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje eller i eget gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, peis og varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Oppvaskmaskin er ødelagt, fjernet og medfølger ikke. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Kart

Del dette