Enebolig med garasje og nydelig utsikt

Hovlandsvegen 68

Primærrom 144 m²
Bruksareal 153 m²
Tomt 662 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1955
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Eiendommen ligger med flott sjøutsikt til Langevågen. - Boligen inneholder i 1. etg.: utebod utenfor inngangsdøra, vindfang, bad, vaskerom, gang, soverom, stue og kjøkken. Loft: Gang og 3 soverom. Kjeller: Kjellerstue, gang, bod, matbod, vaskerom og 2 uteboder. - Det er gjort mye med eiendommen de senere år som nye inner- og ytterdører, nye isolasjon, nye grunnmursplater, nye takrenner, bygget større terrasse, påbygget boligen med boder og inngangsparti, oppusset bad og kjøkken med mer!

Innhold / standard

1. etg.: Påbygget overbygg foran inngangsdøra og påbygget bod ved ytterdøra for lagring. Inngang via ny ytterdør inn til vindfang med fliser og varmekabler på gulv samt liten garderobeavdeling. Bad med fliser og varmekabler på gulv, våtromstapet, moderne dusjkabinett, wc, baderomsinnredning med fire underskap og to speilskap samt høyt sideskap. Vaskerom med belegg på gulv, våtromstapet, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Gang med laminatgulv og trapp opp til loftsetasjen. Soverom med skyvedørsgarderobe og ekstra høyt skap, eikeparkett på gulv og tapetserte vegger. Stue/kjøkken med delvis åpen løsning, laminatgulv, tapetserte vegger, varmepumpe, vegghengt TV (medfølger), nydelig utsikt på sjøen og ned i hagen fra stua. Kjøkkenet har store 60*60cm fliser på gulv, moderne tapet, FiboTespo plater mellom innredningene, ny induksjon koketopp, innebygget stekeovn, oppvaskmaskin, laminatbenkeplate og nedfelt vask. Loft: Trapp opp til gang med laminatgulv, lite kott og elektrisk varmepumpe på vegg. Soverom2 med laminatgulv, tapetserte vegger. Soverom3 med nytt laminatgulv og nye moderne tapeter på vegger. Dobbelt soverom4 med laminatgulv, vegghengt TV (medfølger) og nytt vindu. Kjeller: Eget trapperom ned til kjelleretasje og gang med laminatgulv og vedovn (fliser på gulv rundt vedovn). Bod med støpt gulv, vvb og litt lagringsmulighet. Matbod med belegg på gulv, opplegg for ekstra fryseboks og fastmonterte hyller. Kjellerstue med laminatgulv, tapetserte vegger, malt panel i tak og på to vegger. Kjellerrom/vaskerom med betonggulv, utslagsvask, arbeidsbenk med underskap og overskap, dobbelt ekstra skap (eldre baderomsinnredning er satt inn. Lite kott. Egen utgang. På utsiden er det tak over ytterdøra og det er en bod til plenklipper/redskaper samt enda en bod under påbygget. Enkel garasje: Støpt gulv, port med portåpner, innlagt belysning, arbeidsbenk og skaper for oppbevaring. Lite lagringsloft. Selges møblert om ønskelig. Siden eier flyttet inn har selger utført følgende: Nye innerdører i hele 1. etg. og i hele loftsetasjen. Nye ytterdører. Ny isolasjon i tak 10 cm i følge selger. Nye grunnmursplater Nye takrenner til hele huset. Bygget større terrasse Påbygg bod 1. etg. + inngang/overbygg samt bod i kjeller. Oppusset bad Ny hovedsikring På kjøkken har de flislagt gulvet, skiftet tapet, montert induksjon koketopp og ekstra skaper til innredningen. Laget åpen løsning stue/kjøkken. Ellers: Flaggstang Pipehatt Parabolantenne

Beliggenhet

Eiendommen ligger med flott sjøutsikt til Langevågen.

Adkomst

Fra ferjeleiet kjører man nesten helt inn til Langevåg sentrum og får boligen på høyre side mot sjøen. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Vedovn i gang i kjeller, luft-til-luft varmepumpe i stue, elektrisk varmepumpe i gang på loft. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Påbygget del av bolig (boder og inngangsparti) er ikke omsøkt og godkjent i Bømlo kommune.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette