Stølsvik/Skjoldastraumen - Hyttedrøm med båtplass og naustbod - Uteområder og høy standard – Nydelig utsikt og usjenert beliggenhet - Felles idyllisk badeplass

Nedstrandsvegen 819

Primærrom 87 m²
Bruksareal 87 m²
Tomt 704 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Rom 4
Soverom 3
Byggeår 1999
Prisantydning kr 3 300 000

Beskrivelse/detaljer

Attraktiv beliggenhet ved fjorden mellom Skjoldastraumen og sentrum av Nedstrand. Arkitekttegnet hytte med 12 soveplasser og gode solforhold fra morgen til kveld. Nede ved sjøen er det felles brygge, egen båtplass og egen låsbar naustbod. Sandstrand og samlingsplass for familien. I «atriumet» er du i le for vinden og med utsikten akkurat der du ønsker den; rett foran deg. Bak hytten er et stort naturskjønt sitteområde hvor frokosten kan inntas i nydelig morgensol. Det gode liv. Gjennomgående gode materialvalg med lekker finish interiørmessig. Hytten har 2 stuer, 3 romslige soverom, i tillegg til overnattingsmuligheter i annekset. Badet er modernisert og har eksklusivt baderomsmøbel - her er lite overlatt til tilfeldighetene. Hytten ligger på en høyde og ser ut over fjorden. Det tar bare noen minutter å gå trappene ned til bryggeområdet.

Innhold / standard

Hytten har alt areal på ett plan og inneholder: Gang, 3 soverom, 2 stuer, kjøkken, bad, toalett og vaskerom. I tillegg: Bod(ca. 8 kvm) i felles naust. Naustet har felles loftsrom. (ca 20 kvm). Anneks og utehus/bod. Båtplass i felles bryggeanlegg. Felles brygge og strand. Hytten, annekset og vedskjulet danner et slags «atrium» og skaper en god tunfølelse. Her er du som regel i le for vinden og med den utsikten, ja da kan du ikke få det stort bedre. Bak hytten har du et herlig uteområde, midt i naturen. Her kan ungdommen leke seg, lade luftgeværet og se hvem som er første mann til en «perfekt serie». Deler av uteområdene er overbygde slik at en kan sitte ute, selv om det skulle starte å regne. Nede ved sjøen er det stor brygge, vik med sandstrand og terrasse som samlingsplass. Utsikten utover fjorden og mot Borgøy er helt upåklagelig. Det er tid for å snakke om de innvendige kvalitetene, det er høydepunkter her også. Stuen har god takhøyde og god romfølelse. Her er det behagelig å være. Peisovnen sørger for den ordentlig gode hyttekosen. Stuen deles lett opp i 2 soner, en til spisebord og en annen til sofakrok. Solid kjøkkeninnredning og åpen løsning til stue. Videre kommer en inn til det som fort kan bli favorittrommet. Stue nr 2. I denne stuen har du den aller beste utsikten. Hvis noen ønsker litt fred fra resten av gjengen er det bare til å stue seg her. Lekkert bad som nylig er modernisert. Baderomsmøbelet er eksklusivt bestilt på mål og kler resten av hytten ypperlig. Kranen har fossefall. Det er eget toalettrom i hytten og eget vaskerom med god oppbevaringsplass. Hovedsoverommet har herlig takhøyde og himling, ekstra stort og godt rom. Hytten har bra med sengeplasser med sine 3 soverom i tillegg til overnattingsmuligheter i annekset. Totalt 12 sengeplasser.

Beliggenhet

Etter Skjoldastraumen camping og før Sandvik camping. Mindre hyttefelt med 13 tomter. Selv om hytten er på et hyttefelt vil en ofte få følelse av å være alene, da en har flere usjenerte uteområder og lite innsyn. Hyttefeltet ligger 8 km. etter broen i Skjoldastraumen. Du ser til Borgøy og utover fjorden. I Hattarvågen på Borgøy er det sommeråpen restaurant og uteservering, bare en svipptur unna. Ønsker du en litt lengre, men fortsatt en helt innafor båttur er det heller ikke langt til Skjoldastraumen, eller til Hervik. Der har de både mat og drivstoff. Det er fine bademuligheter nede ved stranden. Prøv fiskelykken hvor enn du vil, og vil du prøve deg på dypet kan Stong og Toftøy være gode steder.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse. Finner du ikke ut av det; ta kontakt og du får kjapt svar.

Parkeringsforhold

Parkering ved hytten for 2 biler. Ellers felles p-plass.

Oppvarming

Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme (ved). Varmekabler på baderomsgulv. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Årlig velforeningskontingent a kr 3.000,-/år - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette