Enebolig med sentral beliggenhet på Avaldsnes - Solrikt - Nytt tak 2012 - Gangavstand til alt!

Visnesvegen 69

Primærrom 112 m²
Bruksareal 161 m²
Tomt 878 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1936
Prisantydning kr 1 750 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk enebolig med sentral beliggenhet på Avaldsnes - Gangavstand til alt man trenger! - Stor stue og kjøkken - Bad og toalettrom - Solrik hage og terrasse - Stor tomt! - Et steinkast unna Idrettsanlegg - Trygg skoleveg Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Vindfang, wc, gang, kjøkken og stue. Loft: Gang, loftstue, bad og 2 soverom. Parker bilen på eiendommens gårdsrom, og ta deg videre inn i denne kjekke eneboligen med sentral beliggenhet på Avaldsnes. Her har man gangavstand til absolutt alt av hva man til daglig vil ha behov for. Blant annet idrett, barnehage, skole, bussforbindelser, butikk, bank og apotek. Stor og lys stue med god plass til både tv krok og spisestue. I stuen har man oppvarming fra varmepumpe. Laminatgulv, malte overflater og godt med naturlig lys fra store vindusflater. Stort kjøkken med eldre kjøkkeninnredning. Innredningen er malt, og fremstår som lys og praktisk. Like ved kjøkken har man en liten spisekrok, som tidligere har vært et lite soverom. Stort bad i boligens loftsetasje. Lyse og pene overflater, badekar og praktisk innredning. Toalettrom like ved inngang i hovedetasje. Boligen har per i dag to soverom, men med små grep kan man få laget til flere. I tillegg har man en kjekk loftstue. Gode muligheter for lagring i stor grovkjeller. Stor og romslig solrik tomt. Her har man en stor gressplen, terrasse og diverse beplantning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i etablert boligområde på Avaldsnes. Den sentrale beliggenheten man her får, gjør at man har svært kort avstand til det aller meste man til daglig vil ha bruk for av tilbud og tjenester. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen hvis ikke annet er spesifisert under diverse. Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 43 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 44 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette