Enebolig med usjenert terrasse og uteområde - Nyere kjøkken - Populær beliggenhet

Høgenapvegen 16

Primærrom 135 m²
Bruksareal 170 m²
Tomt 728,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1973
Prisantydning kr 2 590 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder: 1. etasje: Gang, soverom, bad, uinnredet kjellerstue, bod og vaskerom. 2. etasje: Hovedsoverom, soverom, stue, kjøkken og bad. Stuen er av god størrelse og har utgang til den solrike hagen. Det er bygget ny terrasse med utestue. Nyere hvit kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det plass til et lite spisebord. Et soverom nede og to soverom i overetasjen. Hovedsoverommet har utgang til balkong. Badene har standard fra byggeår. Det er et stort rom i underetasjen som er tiltenkt som kjellerstue eller som 2 soverom. Ute er det gårdstun som nylig er planert og fylt opp med masse. Teknisk info om boligen: - Stort sett alle vinduene oppe er skiftet i 2014, balkong/terrassedører 2014, nye kjellervinduer på ene siden av huset fra 2011 - Det er utført arbeid på pipe og beslag - Opphøyet gårdstun som er planert, singlet og med ny stor mur

Beliggenhet

Førre - Førre hageby Boligen ligger i et særdeles rolig og etablert område i Førre. Dette er en attraktiv plass å bo. Kort gange og trygg vei til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Steinsvik Arena, som er en stor flerbrukshall. I samme område har du stort lysløypenett hvor du kan gå eller løpe, alt ettersom. Gode muligheter også for å ta seg en tur i fjellet. Ønsker du en ekstra lang og fin tur går det tursti rundt hele Aksdalsvatnet. Stien starter borte med barnehagen like ved ungdomsskolen. Nærmeste daglivarebutikk er Spar, i tillegg til at Coop Extra heller ikke er så langt unna. Her er det også apotek. Ønsker du et raskt måltid er det flere gatekjøkken å velge mellom. Kort vei til Førresfjorden brygge og maritimt miljø. Det er ca. 8 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 ca. km til Aksdal.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering i planert gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 64 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 65 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette