VISNINGSHELG! Skjoldastraumen - Hytte med idyllisk tomt, solrik beliggenhet i naturskjønne omgivelser - Naust fra 1990.

Romsalandsvegen 22

Primærrom 63 m²
Bruksareal 63 m²
Tomt 4253 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 3
Prisantydning kr 1 490 000

Visning

18. november 2018 kl. 14:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Romsalandsvegen 22 har flott og usjenert beliggenhet i et naturskjønt landskap. Stor tomt med hage og flott beplatning. Ligger lunt til i terrenget og med sol store deler av dagen. Dette er plassen hvor en kan finne sjelefreden i rolige og naturskjønne omgivelser. Hytten er sjarmerende innredet i ekte hyttestil. Holder enkel standard og det må påregnes vedlikehold/oppussing. Innredet over to etasje og med grovkjeller. Inneholder gang, toalett, bad, 3 soverom, kjøkken og stue. Opptil 11 sengeplasser. Fra hytten har en ca. 1 km luftlinje ned til naust med kai. Tinglyst veirett helt ned til naustet. Naustet ligger fint til helt innerst i fjorden. Ta båten ut på fisketur eller bare nyt den vakre skjærgården som ligger like utenfor. Innredet naustloft og god plass på nausttomten til evt. terrasseflater. Velkommen på Eiendomsmegler A visning!

Innhold / standard

Enkel og skjarmerende hyttestandard. Inneholder gang, 3 soverom, toalett, bad, stue og kjøkken. Bad er innredet med belegg på gulv og plater på vegg. Dusjhjørne. Soverom 1 i hovedetasjen og med tre sengeplasser. Enkel kjøkkeninnredning. God plass til spisebord og sofagruppe i hytten. Loft er innredet med to soverom. Etasjen er nylig blitt malt. Gjennomgang fra soverom 2 til soverom 3. - Må påregnes vedlikehold/oppussing. - Ikke tilknyttet offentlig vann og kloakk. - Vann fra brønn, pumpe måtte byttes.

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til i terrenget. Ligger vendt mot sør og med sol store deler av dagen. En plass for seg selv godt skjermet bak med vegetasjon i alle kanter. Omringet av et naturskjønt landskap kan en virkelig finne roen. Stor hage hvor hele familien har rikelig med bolteplass. Her har en god plass til fotballspilling, badminton, krokket eller andre fritidsaktivitet for hele familien. Uansett vær og vind vil en alltid finne en lun krok på eiendommen. Fra stuen har en utgang til delvis overbygd terrasse på ca 40. kvm.

Adkomst

Fra Skjoldastraumen følg veien vestover mot Haugesund. Ca. 1 kvm fra sentrum ta til venstre innpå Romsalandsvegen. Følg veien og hold til venstre når veien deler seg. Hytten kommer da som nummer to på høyre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

Parkeringsforhold

Parkeringsmuligheter på egen tomt like ved hytten.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handel. - Det er ikke odel på denne eiendommen. - Egenerklæringen mht eierskifteforsikring er gyldig i 6 mnd., denne er således utdatert. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette