Velholdt enebolig med stor tomt på 7266 kvm - Driftsbygning på 110 kvm med 52 kvm dbl. garasje - Naust!

Skrevegen 59

Primærrom 116 m²
Bruksareal 232 m²
Tomt 7266 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1920
Prisantydning kr 3 290 000

Beskrivelse/detaljer

Skrevegen 59 har flott beliggenhet på barne- og familievennlig Kolnes. En stor og pent opparbeidet eiendom på totalt 7.266 kvm tomt. Tomten rundt eneboligen er på 2.329,9 kvm og er pent opparbeidet med stor gressplen rundt eneboligen som har en rekke bærbusker, eple- og plommetrær. En velholdt eiendom og enebolig som inneholder kjeller med to boder, bod, gang, garderoberom, vaskerom, toalett, bad, 3 soverom, stue og kjøkken. Tidligere driftsbygning rommer garasje på 52 kvm med to porter og stigende takhøyde til 2,9 m. Stue med enkel kjøkkeninnredning, disponibelt rom, dusj og wc. Videre har en kjeller på 30 kvm, mindre garasje mot nord, sommerstue på 40 kvm med tilhørende terrasse. Tomten ned mot sjøen har eget bruksnummer og er på 3634 kvm. Her finner en naustet med tilhørende brygge. Velkommen på visning av Skrevegen 59!

Innhold / standard

I underetasjen: Vaskerom og 2 boder. Eldre kjeller med takhøyde på 1,7 - 1,9 m. I hovedetasjen: Gang, bod med vask, toalett, stue og kjøkken. I loftsetasjen: Garderoberom, bad og 3 soverom. Flott sjøutsikt fra hovedsoverommet. - Ukjent byggeår, enebolig ble flyttet fra Kvam til Kolnes i ca. 1920. - Videre påbygd i to omganger mot øst i stue og mot vest trapperom. - Eiendommen var tidligere brukt som enebolig med gartneri og hatt samme eier i en årrekke som har vedlikeholdt eiendommen godt, videre vedlikeholdt/oppgradert av dagens eier. - Eneboligen fasade ble malt i 2017/2019, taktekke trolig fra slutten av 80-tallet. - Vinduer stue øst fra 1986 og 1989, vindu stue og i gang mot nord fra 1989, vindu kjøkken fra 2012, vindu soverom 1 sør fra 1989 og vindu soverom 2 fra 1989. - Inngangsdør fra 1987. - Malt/tapetsert gang malt trapp og innerdører i perioden 2018 - 2019. - Kjøkken med eike-fronter trolig fra 2003 iflg. tidligere salgsoppgave med fliser mellom under- og overskap. - Bad med belegg på gulv, tapetserte vegger, badekar, toalett, hvit baderomsinnredning, sideskap, speil og to overskap. - Sikringsskap med nyere automatsikringer, eget sikringsskap til garasje/tidligere driftsbygning for gartneri med 3-faset strøm. - Lagt opp kurs for el-bil lading i garasje 2019. - Varmepumpe fra ca. 2016. - Lagt inn tv og internett fra Altibox. - Sentralstøvsuger. - Varmtvannstank fra 2004.

Beliggenhet

Skrevegen 59 har flott og familievennlig beliggenhet på Kolnes. På uteområde kan en nyte sol fra tidlig morgen til ca. 20:00/20:30 sommerstid. Fra eneboligen har en gangfelt helt til idrettsanlegget ved Grendahuset og Kolnes barneskole. Buss-stopp like ved med buss til barneskolen, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene i byen. Med naust til Førresfjorden har en gode bade- og fiskemuligheter. Naustet har tilhørende brygge hvor en kan legge til båten. I Førresfjorden har en flere badeplasser, øyer en kan legge til og mulighet for båttur videre til Fosen og mot Haugesund. På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino. Et svært barne- og familievennlig område. Trygg gangveg til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nedenfor boligen. I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og grasbane. Golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt.

Adkomst

Følg E134 i retning øst mot Aksdal, passer kommunegrensen og vannet Toskatjørn på venstre side av veien. Ta deretter første avkjørsel til høyre ved skiltning mot Kolnes, hold mot venstre. Følg veien nedover og ta andre vei til venstre. Følg veien deretter til venstre og en får Skrevegen 59 som første enebolig på venstre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkeringsmuligheter i stort gårdsrom eller i dobbelgarasje.

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmepumpe. Ovn på vegg på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - El-bil lader medfølger ikke i handelen. - Taklampe sommerstue, over spisebord og i trapperom medfølger ikke i handelen. - Kun oppvaskmaskin på kjøkken medfølger i handelen. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 82 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 83 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Joakim Steine
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post joakim@em-a.no
  • Mobil +4790412235

Del dette