Enebolig (2003) med dobbel garasje - 4 soverom og loftstue - Stort solrikt og pent uteområde

Asparsletta 7

Primærrom 150 m²
Bruksareal 150 m²
Tomt 718,8 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2003
Prisantydning kr 3 690 000

Innhold / standard

Enebolig på Asparsletta med dobbel garasje og asfaltert gårdstun. Stor og forseggjort opparbeidet hage med gode solforhold. Boligen er innholdsrik og inneholder blant annet loftstue, vaskerom, 4 soverom og romslig hall/entré. På Asparsletta bor en i rolige og trygge omgivelser og med nærhet til Aksdalsvatnet. En kort rusletur og du har område med ungdomsskole, barneskole, idrettsanlegg og gode lysløyper. Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: gang/hall med god takhøyde, gjestetoalett, soverom, stue/kjøkken og vaskerom. 2. Etasje: Hovedsoverom, soverom, soverom, loftstue og bad. Kryploft. Utendørs: Dobbel garasje og asfaltert gårdstun. Nylig opparbeidet hage og terrasse. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse med forseggjort uteområde med gode solforhold. Terrasse og gressplen. I 2. etasje er det loftstue. Hvitt høyglans kjøkken. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: ovn, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøkkenøy og plass til spisebord. Hovedsoverommet er av god størrelse. Det er totalt 4 soverom i boligen. Badet er utstyrt med plater på vegg og fliser på gulv, varmekabler og dusjkabinett. Fra badet og ned til vaskerommet er det klessjakt. Årstall for oppussing: november 2019. Gjestetoalettet har ny servant. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Sentralstøvsuger.

Beliggenhet

Asparsletta - ettertraktet boligområde på Frakkagjerd På Asparsletta bor du i et rolig og etablert område i et av de nyere boligfeltene på Frakkagjerd. Kort gange og trygg vei til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL, og Steinsvik Arena, som er en stor flerbrukshall. I samme området har du stort lysløypenett hvor du kan gå eller løpe, alt ettersom. Gode muligheter også for å ta seg en tur i fjellet. Ønsker du en ekstra lang og fin tur går det tursti rundt hele Aksdalsvatnet. Stien starter borte med barnehagen like ved ungdomsskolen. Nærmeste daglivarebutikk er Spar, i tillegg til at Coop Extra heller ikke er så langt unna. Her er det også apotek. Ønsker du et raskt måltid er det flere gatekjøkken å velge mellom. Nede ved Aksdalsvatnet, som ligger rett i nærområde, har du fotball-løkke, badeplass og sittegrupper. Dette er en fin samlingsplass for familien og er flittig brukt av de som bor i nærheten. Det er 8 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

Adkomst

Fra Haugesund kjør mot Aksdal. Ved rundkjøringen på Frakkagjerd ved ny Coop Extra, ta inn til høyre. Følg veien og ta tredje avkjørsel til venstre inn mot Asparhaug. Følg veien og hold til høyre mot Aksdalsvatnet. Ta så ned til venstre ned mot vannet og du får boligen på din høyre side. Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I garasjen og i gårdstunet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Lampe over spisebord medfølger ikke i handelen. På originale bygningstegninger er rom benyttet til soverom i 1. etasje tegnet inn som bod.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 92 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 93 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette