Visnes - Prisgunstig og koselig enebolig med solrik beliggenhet - Flott nyere terrasse - 3 soverom - Rolig beliggenhet!

Teigedalen 16

Primærrom 79 m²
Bruksareal 120 m²
Tomt 354 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1950
Prisantydning kr 1 190 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Grovkjeller 1. Etasje: Gang, bad, stue og kjøkken Loft: Gang og soverom x3 Parker bilen i eget gårdsrom, og ta deg videre inn i denne koselige og svært prisgunstige eneboligen. Lys og pen stue med vedfyr. Stuen er malt i lyse farger, og fremstår som svært koselig. God plass til både tv-krok og spisestue. Utgang til ny, stor og solrik terrasse fra stue. Det første som tar en imot i Teigedalen 16 er en koselig gang. Denne fører videre til et fullfliset bad. Her er det varme i gulv, og nylig satt inn nytt dusjkabinett og en pen baderomsinnredning. Like ved stuen finner man også boligens kjøkken. Her er det god oppbevaringsplass, og innredning med hvite fronter. Hvitevarer medfølger handelen. Loftsetasjen har hele 3 soverom, samtlige av god størrelse. Gulvbelegg og malte overflater. Nytt vindu på hovedsoverom. God plass til både oppbevaring og vaskerom i grovkjeller. Her har man tilkomst både via luke fra hovedetasje, men også fra kjellerdør.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i Visnes. Eiendommen ligger kjekt til på Avaldsnes, med alt av hva man til daglig vil måtte ha behov for, like rundt hjørnet. Her har man barnehage, barneskole og ungdomsskole, i tillegg til turområder, butikk, bank, apotek, frisør og dagligvarebutikker. Kun en kort spasertur unna finner man et av de flotteste idrettsanleggene i Karmøy. Flotte turmuligheter og natur i Visnes. Her finner man også mye interessant historie, fra da Visnes var en sentral aktør innen kobber og gruvedrift.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på bad og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Hovedstoppekran i kjeller går også på nabohus - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette