Enebolig med flott utsikt til sjø - Fint pusset med bla. nyere kjøkken og bad- Fire soverom!

Storasundvegen 604

Primærrom 106 m²
Bruksareal 163 m²
Tomt 1141,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Prisantydning kr 2 350 000

Innhold / standard

Enebolig over to plan, samt grovkjeller. Første etasje: Gang, bad, fremt. vaskerom, stue samt kjøkken. Loftsetasjen: Gang samt fire soverom. Kjeller: Vaskekjeller, kjellerrom og tidligere wc-rom. Boligen har i løpet av de senere årene blitt betydelig pusset opp, blant annet: - Lys og lekker kjøkkeninnredning med integrert stekeovn, micro og platetopp. Oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger handelen. Flott utsikt fra kjøkken. - Stuen fremstår som romslig, men åpen løsning til stuen. Det er satt inn en moderne vedovn. Dobbel skyvedør ut mot terrasse. - Lyst og fint inngangsparti/ gang med fliser på gulv - Boligen har ett flott og romslig helfliset bad. Baderommet inneholder vegghengt toalett, badekar, vask i seksjon samt dusjhjørne. - Det er lagt nye gulv hele første etasje samt loft. - Deler av tomten er gravd opp til fordel for større parkering. - Trepanel og isolasjon mot sør og vest er fornyet. - De fleste vinduene i første etasje samt loft er fornyet.

Beliggenhet

Flott utsiktbeliggenhet! Eiendommen ligger i nærhet til barnehage, skole, idrettsanlegg, butikk og flotte turområder.

Adkomst

Ta inn på Storasundvegen like før Karmsund bro. Følg veien ca 4,3 kvm og boligen vil komme på venstre side.

Parkeringsforhold

Parkering på egen eiendom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg den siste tiden. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 58 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 59 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette