Tidsriktig, innflytningsklar leilighet i solrik 2. etasje - 2(3) soverom, stort lagringsloft og utv.bod - Fast p-plass!

Svebakktunet 14 B

Primærrom 67 m²
Bruksareal 71 m²
Tomt 1024 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2001
Prisantydning kr 1 690 000
Felleskost kr 520

Beskrivelse/detaljer

Innflytningsklar og tidsriktig leilighet i solrik 2. etasje i barne- og familievennlig Skåredalen. God planløsning som inneholder gang, kontor, 2(3) soverom, bad og delvis åpen kjøkken/stueløsning. Godt med oppbevaringsplass på stort lagringsloft over leiligheten og i utvendig bod på bakkeplan. Leiligheten ble oppført i 2001, ble overflate-oppusset i 2016 og holder god standard. Flytt rett inn i en tidsriktig leilighet. I Skåredalen bor en sentral med kort avstand til det aller mest i Haugesund. Like utenfor dørstokken har en lett tilgang på byens flotte turområde med kort avstand til både Djupadalen og Steinsfjellet. Butikk og gode bussforbindelser like nede ved Skjoldavegen og hovedveien. Velkommen på visning av Svebakktunet 14B!

Innhold / standard

I 2. etasje og inneholder: Gang, kontor, 2(3) soverom, bad og delvis åpen kjøkken/stueløsning. Utgang fra stue til terrasse på ca. 6,5 kvm med sol fra 14:00 - 20/21:00 sommerstid. Tilhørende bod på bakkeplan. - Firemannsbolig og innflytningsklar leilighet oppført i 2001. - Holder god standard med nymalt fasade 2007. - Alle rom utenom bod og bad malt med "i vinden" fargevalg fra 2016 - 2019. - Lagt tidsriktig og gråtonet gulv på soverom, i stue og kjøkken i 2016. - Tiltalende og hvitt kjøkken med fliser mellom under- og overskap. Medfølgende oppvaskmaskin. - Bad med fliselagt gulv, varmekabler og lyse vegger. Ny dusj fra 2017, toalett, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, flott baderomsinnredning, speil og to overskap. - Det er sikringsskap med automatsikringer. - Ny motor villavent fra 2019.

Beliggenhet

Denne leiligheten i Svebakktunet 14B har flott og fri beliggenhet. På terrassen i 2. etasje har en sol fra ca. 14:00 - 20/21:00 sommerstid. Her bor en i et rolig, barne- og familievennlig boligområde med barn i alle aldersgrupper. Skåredalen har seilt opp som et av de mest attraktive områdene i Haugesund. Kort gange til nærmeste barnehage og butikk. Kort og trygg gangavstand til barnehage og nyere barne- og ungdomsskole med topp fasiliteter. Flere idrett- og aktivitetstilbud med flerbrukshall, fotballbaner, basketbane, skatebane, fotballbinger og volleyballbaner. Her arrangeres det også sosiale arrangementer for alle aldergrupper (2-18 år). Om en ønsker å gå tur med familien eller legge ut på en joggetur har en flotte turområder like ved i Steinsfjellet, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er populær badeplass og samlingsplass sommerstid. Strategisk plassert med kort avstand til Haugesund sentrum, Raglamyr og innfartsvei i E134.

Adkomst

Fra Haugesund følg Skjoldavegen østover forbi Djupadalen. Ta av til venstre ved skilting til Steinsfjellet. Følg veien oppover og passer første vi til høyre. Like etter barnehage ta første vei inn til høyre og deretter til venstre innpå Svebakktunet. Leiligheten ligger da i fjerde bygget på venstre side av veien, i 2. etasje mot sør. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass like utenfor leiligheten. Fra terrassen er plassen lengst til venstre når en ser ut på parkeringsplassen.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Oppvaskmaskin på kjøkken medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette