SØRE BYDEL: Flott rekkehus over to etasjer - perfekt for førstegangskjøpere

Feøygata 3

Primærrom 74 m²
Bruksareal 77 m²
Tomt 172 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Rom 2
Soverom 1
Byggeår 1972
Prisantydning kr 1 525 000

Beskrivelse/detaljer

- Selveier bolig - ingen felleskostnader! - Rask overtagelse er mulig. - Inneholder: Vindfang, gang, stor bod, bad/vaskerom med både badekar og dusjkabinett, dobbelt soverom, både et fint og skjermet terrasseområde på baksiden og solrik terrasse mot vest, stue med åpen løsning til kjøkken med ny innredning og kjøkkenøy m/barløsning. Utvendig bod. - Boligen ligger i rolig blindvei. Populær beliggenhet med gåavstand til skoler, barnehage og butikker. Gunstig beliggenhet mellom Raglamyr, sentrum og Oasen.

Innhold / standard

Flislagt trappeplatting og inngang under tett tak. 1. etg.: Inngang til vindfang med eikeparkett på gulv, hvitmalt strie på vegger. Gang med eikeparkett og trapp opp. Garderobe. Hvitmalt strie på vegger. Romslig bod under trapp med god plass til oppbevaring og belegg på gulv. Bad med badekar og dusjkabinett, wc, baderomsinnredning med dobbelt underskap, dobbelt speilskap, reflektorovn på vegg, nymalte baderomsplater på vegger. Opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel her. Dobbelt soverom med to doble og ett enkelt innebygget skap, belegg på gulv og tapetserte vegger. Halvsats i trappa har utgang til flott terrasseområde på baksiden av huset. Her i halvsatsen er også varmepumpa plassert. Terrassen er veldig lun, skjermet og usjenert med hekk og fint beplantet. Stor og god bod for sykler, verktøy, hageredskaper og lignende. 2.etg: Stue med åpen løsning til kjøkken. Her er det vedovn med glassdør, skyvedører i glass ut til overbygget treterrasse mot vest med nye terrassebord. Ny kjøkkeninnredning med mulighet for oppvaskmaskin, halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate, fliser mellom innredningene, kjøkkenøy med skaper på den ene siden og barløsning ut mot stua. Boligen holder fin standard. Det er innlagt TV signaler fra Get. Det ligger Fiberkabler fra Altibox i området i følge selger. Lameller i vindu til terrassen. Fin lysekrone i trappeoppgangen medfølger. Spotter over kjøkkenbenk. Ny kjøkkeninnredning 2009.

Beliggenhet

Boligen ligger i rolig blindvei. Herlig lun og skjermet hage på baksiden av huset. Populær beliggenhet i etablert boligområde. Her bor en med gåavstand til skoler, barnehage og butikker. Gunstig beliggenhet mellom Raglamyr, sentrum og Oasen. Det er kort avstand til bussforbindelse.

Adkomst

Følg Spannavegen sørover fra rundkjøringen ved E134. Ta inn mot Statens vegvesen til venstre og deretter til venstre i gjen som er Feøygata. Nr. 3 ligger på høyre side. Boligen er merket med "TIL SALGS" skilt. Det vil bli skiltet på visning.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- På kjøkkenet medfølger kjøleskapet og komfyren. - Hushyller i 2. etg. samt "elgen" medfølger ikke. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Kart

Del dette