Betydelig renovert (2005) enebolig med topp solforhold -Stor garasje - Meget gjennomført bolig som bør sees!

Dukkelunden 9

Primærrom 178 m²
Bruksareal 223 m²
Tomt 712 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1958
Prisantydning kr 3 190 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: Hovedetasje: Gang, mellomgang, stue, kjøkken, bad og soverom. 2. Etasje: Gang/loftstue og 3 soverom. Kaldloft. Underetasje: Gang, kjellerstue og bad vaskerom. Utendørs: Meget romslig garasje. 2 usjenerte terrasser mot sør-vest og nord-vest. Hage over 2 nivåer. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er av god størrelse. Det er gipset malt himling med downlights. Parkett på gulv. I stuen er det vedfyr. Det er parkett på gulv i 1. og 2. etg. Romslig kjellerstue. I underetasjen er det varmekabler i alle gulv utenom trappehals. I underetasjen er det fliselagte gulv. Det er vedfyr også i kjellerstue. Varmekabler i yttergang i hovedetasje. Stor Schmidt kjøkkeninnredning. På kjøkkenet er det plass til spisebord. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet er det utgang til den ene terrassen. Det er totalt 4 soverom i boligen. Lekkert bad i hovedetasjen med tidsriktige fliser og ekstra stort dusjhjørne. Badet ble oppgradert i 2015. Badet i underetasjen er helfliset og har egen avdeling for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjhjørne. Badet ble oppgradert i 2012. Tekniske oppgraderinger utvendig: - Nye vinduer 2004. - Ny kledning 2005, 15 cm isolasjon i vegger. - Nytt tak ca. 2005. - Det er lagt ny kloakk i 2002 med 150mm PVC. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Sentralstøvsuger. - Elektrisk anlegg oppgradert rundt 2006. - Rør-i-rør 2012. - Ny varmtvannstank 2019.

Beliggenhet

Dukkelunden har idyllisk og familievennlig beliggenhet i Gard skolekrets. Rolig område, men samtidig sentralt. Fra eneboligen er det kort og trygg gangavstand til barnehager og skole i Gard skolekrets (1. - 7. trinn). Videre har en gangavstand til Haraldsvang. Kort gangavstand til Gard senteret. Kort avstand til bussforbindelse. Kort gang/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum. Eiendommen ligger innenfor bomringen. Eiendommen ligger i endevei med kun 1 hus for gjennomkjøring, ellers ingen gjennomgangstrafikk.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I garasje (1 1/2) og i gårdstun.

Oppvarming

2 Varmepumper som er hovedkilde for oppvarming. På baderommene er det gulvvarme. Det er også varmekabler i hele underetasjen forutenom trappehalsen. Varmekabler i yttergang i hovedetasje. Ildstedet i underetasjen og 1. etasje sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming.

Diverse

- Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Området foran huset er regulert til boligtomter. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 79 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 80 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette