UTBJOA KAI: To nydelige utsiktstomter for bolig eller næring - selges samlet

Utbjoa tomt 149

Tomt 1156 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 800 000

Beskrivelse/detaljer

Eiendommen består av 2 bruksnummer. Bnr. 149 og bnr. 128. Bnr. 128 er ca. 638 kvm. Bnr. 149 er ca. 518 kvm. Selges samlet, kan bygges ut hver for seg. - Tomtene ligger nydelig til like ovenfor sjøkanten og Utbjoa ferjekai. Tomtene ligger ca. 80m i luftlinje fra sjøkanten. Eiendommen har en helt fantastisk utsikt som ikke kan overdrives. Panoramautsikt over deler av sunnhordlandsbassenget. Utrolig flott! - Tomtene er i kommuneplanen avsatt til en husklynge (for bygging av bolighus). Det er også en gjeldene reguleringsplan for området, der tomtene er regulert til forretning/industri ( gnr. 254 bnr 128 og 149). Det kan i følge kommunen påregnes at en dispensasjonssøknad for bygging av bolig på bnr. 128 og bnr. 149 vil bli godkjent. Dersom man søker å bygge forretning/industri på bnr. 128 og 149 vil det være innenfor gjeldende reguleringsplan og krever ikke dispensasjonssøknad. - To kummer for kloakk og vann ligger like ved tomt 254/149 noen meter fra tomtegrensa. Vannet er Bjoa vassverk som er privat, men driftes av kommunen. Kloakken er kommunal.

Beliggenhet

Tomtene ligger nydelig til like ovenfor sjøkanten og Utbjoa ferjekai. Tomta ligger ca. 80m i luftlinje fra sjøkanten. Eiendommen har en helt fantastisk utsikt som ikke kan overdrives. Panoramautsikt over deler av sunnhordlandsbassenget. Utrolig flott! Kort kjøretur til Ølen/Ølensvåg med butikker, restauranter, idrettsanlegg og badeanlegg. Ved bensinstasjonen Statoil kan en legge inntil og fylle tanken på båten. På Romsaøyene kan en telte eller overnatte i sammen med andre båtentusiaster i båtbrygger på forskjellige øyer. I Ålfjorden like utenfor Romsaøyene kan en tidvis få hvalsafari og det er godt fiske i alle retninger. Perfekt plass å lyse etter krabbe ved Dreganes rett over fjorden. På vinteren kan man besøke Fjellstøl/Olalia/Opheim skianlegg med lysløyper eller alpinanlegg en kort kjøretur unna i Røldal/Sauda. Kort avstand til Vestlandets naturperler med gode muligheter for dagsturer til blant annet Hardanger (60 min), Trolltunga, Etnefjellene (30 min), Folgefonna og Buerbreen. Kort avstand til Haugesund (45 min) og havet. Her kan en besøke idylliske øysamfunn eller ta seg en tur på vestlandets fineste sandstrender på Karmøy eller shopping i byen. Også mulighet for dagstur til Stavanger, Preikestolen og Kjeragbolten. I Vindafjord er det gode fiskemuligheter både i sjø og ferskvann. Her finner du en av Norges beste lakseelver, merkede turstier og mange fantastiske toppturer.

Adkomst

Følg Bjoavegen fra Ølensvåg eller Vikevegen fra Isvik til man tar av ned mot Utbjoa ferjekai. Like før man kommer helt ned til kaien tar man inn til høyre inn i Saltnesvegen. Følg veien 66 meter innover og da ligger tomta på høyre hånd.

Diverse

Det er mulig å leie båtplass / båtfeste ved tømmerkai pt 1500/år. Kort gange fra tomter.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette