Haugesund - Innflytningsklar, ny leilighet i solrik 3. etg - garasje & heis - Sentral beliggenhet

Leitevegen 1 C

Primærrom 60 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 7074,5 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2017
Prisantydning kr 2 490 000
Felleskost kr 1 444

Beskrivelse/detaljer

Innflytningsklar leilighet oppført i 2017, fremstår som ny med moderne overflater. Parkering i underetasjen med tilhørende bod, heis opp til leiligheten. Leiligheten har godt utnyttet planløsning med gang, vaskerom, bad, soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Lyse og listfrie overflater, tiltalende bad som er helfliset og tidsriktig kjøkken. Utgang fra stue til romslig terrasse. Sentral og attraktiv beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Her bor en urbant med kort avstand til flotte turområder, butikker og Haugesund sentrum med alt som medfølger. Velkommen på Eiendomsmegler A visning!

Innhold / standard

I 3. etasje og inneholder: Gang, vaskerom, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Lys gang ønsker deg velkommen inn i denne nye og tidsriktige leiligheten i Leitevegen 1C. Gang med porttelefon, sikringsskap og skap for sentral til Alitbox. Glassdør fra gang videre til åpen kjøkken/stueløsning. I stuen/kjøkkenet har en store vindusflater i terrassedør som gir godt med naturlig lys inn i rommet. En har plass til sofagruppe og mindre spisegruppe. Utgang til romslig terrasse på 15 kvm med gode solforhold fra midt på dagen til kveld. Det er satt inn tiltalende Drømmekjøkken levert av Friestad. Kjøkkenet har hvite fronter, integrert oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og medfølgende kjøl/fryseskap. To soverom. Et faller naturlig som hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og eventuelle garderobeskap. Nydelig, helfliset bad med lyse fliser på vegg. Badet kan videre skilte med varme i gulv, flott baderomsinnredning, speil med belysning, vegghengt toalett og dusjkabinett med rainshower/hånddusj. Vaskerom med belegg på gulv, hvite vegger, varmtvannstank, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. - Tilnærmet ny og strøken leilighet oppført i 2017. - Innflytningsklar og holder meget god standard. - Sprinkleranlegg og solide etasjeskiller i betong. - Lagt lik hvittonet parkettt på alle gulv i leiligheten. - Moderne med listfrie overganger og lyse vegger. - Lekkert, helfliset bad og tidsriktig drømmekjøkken. - Balansert ventilasjon og varmepumpe i stuen. - Det er innstalert downlights i gang og på bad. - Innlagt tv og internett fra leverandøren Altibox.

Beliggenhet

Leitevegen 1C har flott beliggenhet og er sentralt plassert i ett attraktivt område i Haugesund. Like utenfor sentrumskjernen og med Haugesund stadion som nærmeste nabo. Romslig terrasse ligger vendt mot nord/vest som gir gode solforhold kveldstid. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Ellers kort gang/sykkelavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

Følg Rogalandsgata sørover og passer Haugesund stadion på venstre side av veien. Ta deretter første vei til høyre. Leiligheten ligger i tredje etasje i det midterste bygget i det nyeste prosjektet Hollenderhaugen. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass og bod i lukket garasjeanlegg.

Oppvarming

Varmepumpe og varme i gulv bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Eiendommen selges på vegne av dødsbo. Det informeres om at bostyrer har begrenset kunnskap om eiendommen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 62 250
Attestasjonsgebyr kr 172
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525
Tinglysingsgebyr pr. pantobl. kr 525
HELP boligkjøperforsikring (valgfritt) kr 9 200
Total kr 72 672

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette