Gismarvik - Enebolig/fritidsbolig med stor kai og dobbelt naust - Stor tomt - Omfattende oppussing 2008

Gismarvikvegen 380

Primærrom 153 m²
Bruksareal 164 m²
Tomt 4600 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1973
Prisantydning kr 4 990 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Gang, toalett, soverom, bad og stue/kjøkken. 2. Etasje: Gang og 2 store soverom. Oppbevaringsplass i kott på loftet. Underetasje: Gang, soverom og kjellerstue/soverom. Godt med lagringsplass i boder. Utendørs: dobbelt naust med nyere kai. Nede ved kaien er utebelysing og lagt opp til strøm, nesten som en liten gjestehavn. Dobbel garasje. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrassen. Utpreget bruk av downlightsbelysning. Boligen er gjennomgående betydelig oppgradert og oppusset de siste årene. I tillegg til stuen i hovedetasjen er det kjellerstue. Stilig kjøkkeninnredning i hvit høyglans utførelse. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp, micro-ovn og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap. Årstall: ca. 10 år gammelt. Det er totalt 4 soverom i boligen. Badet er utstyrt med fliser på gulv og vegger. Dusjkabinett. Pent rom. Årstall: ca. 10 år gammelt. Generell informasjon om boligen: - Tekniske oppgraderinger utvendig: en del nye vinduer. Nymalt for kort tid siden. - Automatsikringer - Nytt el-anlegg i hus, naust og garasje. Årstall: 2008.

Beliggenhet

Gismarvik Boligen har utsikt ned til den lune viken. Maritimt miljø og beliggenhet. Avstander: - Raglamyr(20 km) - Aksdal(9 km) - Slåttevik(5 km)

Adkomst

Fra den 2. rundkjøringen like etter t-forbindelsen ta til høyre. Kjør i retning Gismarvik. Kjør forbi småbåthavnen på Gismarvik. Følg skilting ved husnummer langs veien og ta inn til Gismarvikvegen 380. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I gårdstunet og i den doble garasjen.

Oppvarming

På badet er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette