KOPERVIK - Stor og innholdsrik enebolig med stor tomt - Usjenert beliggenhet med flott utsikt - Flere oppgraderinger de senere år!

Breidablikkvegen 6

Primærrom 196 m²
Bruksareal 238 m²
Tomt 1363 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 5
Soverom 3
Byggeår 1971
Prisantydning kr 2 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Innholdsrik enebolig med stor tomt - Fantastisk flott beliggenhet - Usjenert - Garasje - Flere oppgraderinger - Store og gode rom - Nytt tak

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasje, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, vaskerom, kjellerstue, garasje og bod. 1. etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, bad, wc og soverom x3. Parker bilen i garasje i flukt med boligen, og ta deg videre inn i denne flotte eneboligen. Boligen og eiendommen ligger svært så usjenert til, med flott utsikt! Her ligger alt til rette for å nyte tilværelsen, uten å bli forstyrret av innsyn fra naboer. Kjøkken av god størrelse, med direkte adkomst til stuen. Kjøkkeninnredning i eik, god skap og benke plass og fliser over kjøkkenbenk. Selger har lagt nye gulv, tapetsert vegger, og med dette gitt kjøkkenet et flott nyere preg. Flott stue med herlig takhøyde, store vindusflater og lyse overflater. Nye gulv, vinduer og tapetserte vegger i dette rommet. Fra stuen har man utgang til terrasse, og her kan man virkelig nyte utsikten. I gangen har man tilgang på et nyoppusset gjestetoalett. Boligen har 3 soverom, alle av god størrelse, og med pene overflater. Samtlige soverom er pusset opp iløpet av de siste år. Fra foreldresoverommet har man direkte adkomst til bad, og utgang til helt ny terrasse. God skapplass. Det har tidligere vært fire soverom i denne etasje, og det kan lett gjøres om fra dagens tre, til igjen å ha fire. I kjelleretasje har man et stort og godt vaskerom, et voldsomt kjekt verksted, i tillegg til en stor kjellerstue med muligheter! Eiendommen ligger usjenert til, og har flott utsikt. Her ligger alt til rette for å nyte tilværelsen, flotte sommerdager og grillmåltider, helt for seg selv. Boligen har nytt tak.

Beliggenhet

Barnevennlig område på Skår. Usjenert beliggenhet, og meget flott utsikt. Kort avstand til turterreng, badeplass, butikker, og Kopervik sentrum.

Adkomst

Følg RV-47 i sørgående retning forbi Shell på Bygnes. Ta til venstre etter et par hundre meter, hold så til høyre og kjør under hovedvegen inn på Sundvegen. Følg vegen til du får Breidablikkvegen på din høyre side. Ta så første sving til venste. Huset kommer da på din venstre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Kart

Del dette