Solvang - Leilighet med 2 soverom, garasje og heis - Lekkert, stilrent kjøkken og helfliset bad

Skjoldavegen 74 C

Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 4237,5 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Byggeår 2008
Prisantydning kr 1 190 000
Andel fellesgjeld kr 1 253 000
Totalpris kr 2 443 000
Felleskost kr 9 155

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2. etasje, garasje ikke medregnet, og inneholder følgende rom: Gang, soverom, soverom, bad, stue, kjøkken og vaskerom. I parkeringsetasje: parkering og egen bod rett bak parkering. Beskrivelse av innhold og standard: Leiligheten har en svært god planløsning og er innholdsrik. Fra stuen er det utgang til terrasse. Stilrent kjøkken som fort kan falle i smak. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: kjøl/frys, stekeovn, micro-ovn og oppvaskmaskin. Kjøkkenøy i samme stil som kjøkkenet. Ved kjøkkenet er det separat vaskerom. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe. Det er totalt 2 soverom i leiligheten. Badet har fliser på gulv og vegger. Vegghengt toalett og dusjhjørne. Delikat og lekkert rom. Gang med skyvedørsgarderobe. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Porttelefon - Heis - Gjesteparkering - Flott felles uteområde

Beliggenhet

Flott beliggenhet like utenfor sentrumskjernen og ikke langt fra Vangen og Djupadalen. Stor dagligvare og treningssenter som en av dine nærmeste naboer. Kort avstand til sentrum og byens flotte turområder i Vangen og Djupadalen. Heller ikke lange vegen til utallige aktivitetsmuligheter med Ishallen, Haraldshallen, turnhallen og flere idrettsklubber.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Garasje og gjesteparkering.

Oppvarming

Gasspeis(naturgass) i stue. På bad er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Vaskemaskin på vaskerom kan kjøpes utenom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette