SKUDENESHAVN - Eldre og koselig enebolig med sentral og flott beliggenhet i Norges sommerby - Usjenert hage.

Rekkevegen 8

Primærrom 89 m²
Bruksareal 98 m²
Tomt 194 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Prisantydning kr 1 490 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over to plan og inneholder: Første etasje: entre, toalett, gang, dusjrom, soverom, kjøkken, stue og arbeidsrom/ bod. Andre etasje: Gang, soverom/ stue, soverom og baderom. Boligen er blitt vedlikeholdt etter behov og det er i følge selger gjort noen oppgraderinger på boligen de senere år, bl.a: - Kjøkken ble oppusset i 2012 med ny kjøkkeninnredning med integrert komfyr og platetopp. - Baderom i loftetasje ble pusset opp i 2012. Det er fliser på gulv og vegger. Badet har vask, toalett og boblebadekar. Opplegg for vaskemaskin. - Automatsikringer - Nyere energisparende vinduer med gjennomgående sprosser - Ny kledning og etterisolert på baksiden av huset er skiftet i 2012. - Lagt nyere stikk rør til vann til boligen.

Beliggenhet

Flott beliggende i koselig gate like ved sentrum. Her er det kort spasertur til matvare butikker, skole , barnehage og alle sentrums fasiliteter.

Adkomst

Kjør RV-47 i sørgående retning mot Skudenshavn. Kjør forbi den gamle Statoil-stasjonen og ta deretter første veg til høyre inn på Rekkevegen. Boligen ligger så på din venstre side.

Parkeringsforhold

Ingen parkering på eiendommen. Gateparkering.

Oppvarming

Ny varmepumpe i stue i 2012, vedovn og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger handelen. Det gis ingen garanti på disse. Møbler og inventar (unntatt personlige gjenstander) kan medfølge handelen om ønskelig. Boligen ligger innen for Riksantikvarens NB registeret for byen. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg den siste tiden. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det foreligger tegninger på bruksendring/ ominredning av første etasje datert 20.04.1947. Fasadeendring datert 14.05.1987 og tegninger på tilbygg fra 2012. Det foreligger forøvrig ikke tegninger av andre etasje. Innredning/ bruksendring er søknadspliktig og må godkjennes av kommunen for varig opphold. Ukjent byggeår. Det foreligger ikke dokumenter som tilsier boligens byggeår i kommunens arkiv.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 37 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 38 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette