ÅKREHAMN - Flott bolig over 2 etasjer - 3 soverom - God standard - Stor terrasse - Sentral beliggenhet!

Røysanevegen 73 B

Primærrom 81 m²
Bruksareal 86 m²
Tomt 93 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2007
Prisantydning kr 1 850 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott bolig over 2 etasjer med sentral beliggenhet i Åkrehamn - Boligen har 3 soverom, stort bad og en romslig åpen stue/kjøkkenløsning - I hovedsak parkett på de fleste gulv - Stort bad med garderobeløsning foran vaskemaskin - Gode parkeringsmuligheter i asfaltert gårdsrom - Stor terrasse med utgang fra soverom - Boligen ligger sentralt til, med gangavstand til det meste - Gode muligheter for oppbevaring i bod

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. Etasje: Vindfang, bad/vaskerom, soverom x2 og bod. 2. Etasje: Stue/kjøkken og soverom. Parker bilen i romslig asfaltert gårdsrom, og ta deg videre inn i denne kjekke boligen over 2 etasjer. Boligen ligger meget sentralt til, og man har gangavstand til det aller meste. Vindfang fører videre til bod, 2 soverom og bad. Vindfang har fliser på gulv med varme. Bad har fliser på gulv, plater på vegg, varme i gulv og god plass til vaskemaskin. Det har her blitt installert en praktisk garderobeløsning som skjuler vaskemaskin ut av synet. Gode muligheter for oppbevaring i bod like ved inngangsdør. Første etasje har to soverom, begge med lyse og pene farger, god størrelse og parkett på gulv. Det ene soverommet har utgang til terrasse. I 2. etasje har man et soverom, samt en luftig og åpen stue/kjøkkenløsning. Lyse farger på vegg, parkett på gulv og godt med vinduer skaper en god romfølelse. Gulv i denne etasjen er av nyere dato. Kjøkken med integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Godt med skuffe og skapplass. Soverom har oppgang til koffertloft. Mye god lagringsplass i boligen. Boligen har sentralstøvsuger og villavent.

Beliggenhet

Flott og sentral beliggenhet på Åkra, med umiddelbar nærhet til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Like i nærheten finner man barnehage, skole, bank, butikker, idrettsanlegg og turområder.

Adkomst

Følg Vestre Karmøyveg sørgående, og ta inn til høyre på Slettebøvegen ca 250 meter etter lyskrysset ved Skudenes & Aakra Sparebank. Følg vegen, og sving inn til høyre etter om lag 400 meter. Ta så første avkjørsel til venstre. Boligen kommer på høyre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen (ikke kjøleskap). - Selger informerer om at det har vært ein liten lekkasje fra kjøleskapet, dette ble ein forsikring sak og gulv ble skiftet på kjøkken og stue. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette