Enebolig i rekke med 4 soverom, loftstue og stor og usjenert takterrasse - flott parkområde, men ingen hagearbeid!

Skeisvold 28

Primærrom 138 m²
Bruksareal 152 m²
Tomt 211 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Rom 6
Soverom 4
Byggeår 2016
Prisantydning kr 4 290 000

Beskrivelse/detaljer

- Nærhet til populære turområder, skole, barnehager, idrettspark m.m. - En utrolig kjekk bolig med 4 soverom, loftstue, stor stue/kjøkken, mange boder og en stor flott takterrasse! Nydelig utsikt fra stua ut til en av Haugesunds største hager. - Boligen holder bra standard og fremstår som velholdt med lite slitasje siden det var nytt. - Flotte fellesarealer og veldig barnevennlig langt unna ordinær trafikk. - Godt bomiljø og en velfungerende velforening som arrangerer felles dugnad, St. Hans grilling, sommerfest og Halloween. Per 31.12.2017 stod det kr. 105099 på kontoen til velforeningen. Det er pliktig medlemsskap. Avgift kr. 2640 per år dekker lys i fellesarealer, plenklipping og hagestell, vasking av søppelkasser, sommerfest og diverse. Betales i to omganger kr. 1320 i mai og kr. 1320 i november. - Mulighet for livsløpsstandard.

Innhold / standard

1. etg.: Teknisk rom med utvendig inngang fra carporten. Her er det belegg på gulv. Stor utv. bod med gjennomgang til baksiden og hagen. Boda har gode lagringsmuligheter. Overbygget inngangsparti og inngang til gang med trapp med eiketrinn opp til 2. etg., fliser og varmekabler på gulv i gangen. Bod (mulighet for å montere heis som går gjennom alle 3 etasjer med utgang i hver etasje og takterrassen) innredet som garderoberom. Belegg på gulv i boda. God takhøyde. Flislagt bad med varmekabler på gulv, vegghengt toalett, baderomsinnredning med dobbel underskuff, stor servant, høyt sideskap og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dobbelt soverom med to doble garderobeskap, eikeparkett og gardinstang. To soverom med dobbelt garderobeskap, eikeparkett og gardinstang. 2. etg.: Gang med trapp videre opp til loftstua. Gangen har eikeparkett og doble glassdører til stua. Bod med god takhøyde (heissjakt) og belegg på gulv. Hyllesystem. WC med servant og underskap, speil med integrert lys, vegghengt toalett. Gulvbelegg på wc. Soverom4 med dobbelt garderobeskap, eikeparkett og gardinstang. Stue/kjøkken med delvis åpen løsning, vedovn med glassfront, gardinstang til vinduene mot nord og både lameller og gardinstang mot sør. Skyvedør ut til en veldig kjekk terrasse ut mot fellesarealene med glassrekkverk. Skimt av Skeisvannsvannet herfra og fra kjøkkenet. Kjøkkenet har halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate. Det er integrerte hvitevarer som induksjon koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøleskapet følger også med. 3. etg.: Eiketrinn opp til loftstue med eikeparkett og utgang til stor og usjenert takterrasse med tilhørende bod (heissjakt). - Boligen holder bra standard og fremstår som velholdt med lite slitasje siden det var nytt. Eierne er voksne og har stort sett kun brukt boligen i ukedager. - Plissègardiner i kjøkkenvinduene. Lameller i skyvedøra i stua og i de store vinduene i loftstua. - Sentralstøvsuger. - Altibox - Balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning.

Beliggenhet

Boligen ligger i et nyetablert boligområde på elvegård like øst for Trudvang. Her er balløkke, lekeapparat og rekreasjonsområder. Fellesområdene skaper et godt bomiljø, uansett om man selv ønsker å benyttes seg av dem eller barn/barnebarn. Meget attraktiv beliggenhet, med flotte turområder like utenfor døren. Umiddelbar nærhet til Haraldsvang og Djupadalen. Dette er områder som blir benyttet til turgåeing hele året. Om sommeren er det stor badeaktivitet i både Haraldsvang og i Eivindsvannet. Fra Skeisvollsmarka er det kun få minutters gange, og du er fremme i byens flotte idrettspark. Idrettsparken har både svømmebasseng, mange fotballbaner, turnhall, klatrepark og ishall. Gang- og sykkelavstand til både Gard og Austrheim skole, flere barnehager og Haugesund Sentrum. Bussavganger 4 ganger i timen til sentrum i ukedager koster kun 10 kroner hver vei.

Adkomst

Fra Tittelsnesvegen tar man inn i Skeisvollsvegen ved Esso/Gard senteret. Når man har passert boområdet Trudvang tar man neste avkjørsel til venstre ved skilt "Elvegård". Ta første vei til høyre og så rett til venstre igjen. Da kommer man inn på tunet og man ser boligen merket med nr "28" rett frem på motsatt side av fellesarealet. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

Parkering i carport samt god plass til parkering for flere biler på egen tomt. Ellers felles gjesteparkering i tillegg.

Oppvarming

Vedovn i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Lampen i spisestuen følger ikke med i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette