Haugesund Sentrum - Lys og pen 2-roms leilighet med sørvendt altan. Betydelig oppusset innvendig i 2005 og utvendig i 2017. Sentral beliggenhget

Sørhauggata 207

Primærrom 62 m²
Bruksareal 62 m²
Tomt 469 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Rom 2
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 1930
Prisantydning kr 490 000
Andel fellesgjeld kr 677 941
Totalpris kr 1 167 941
Felleskost kr 6 567

Beskrivelse/detaljer

- Betydelig oppusset i 2005 - Flott beliggende i 3. etasje - Kjøkken med pen innredning - Åpen stue - kjøkken - Pent fliselagt bad med varmekabler - Meget romslig soverom med god skapplass - Sørvendt solrik altan - Egen bod i kjeller - Sentral beliggenhet med kort vei til alt

Innhold / standard

Dette er en meget pen og praktisk 2-roms leilighet med optimal beliggenhet i byggets 3. etasje. Borettslaget har nylig vært gjennom en omfattende renovering utvendig. De har fått nytt tak, byttet vinduer og hele fasaden er pusset på nytt. Her slipper man å tenke på utvendig vedlikehold i lang tid. Leiligheten ble betydelig oppusset i 2005 med nytt elektrisk anlegg, rør, bad, kjøkken, gulv, vegger og tak. Leiligheten er gjennomgående og har vinduer mot nord og sør. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. Flott fliselagt bad med varmekabler, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Romslig soverom med stor skyvedørsgarderobe. Utgang til sørvendt solrik altan. Åpen stue - kjøkkenløsning. Pen off white / kirsebær innredning med god skap og benkeplass. Opplegg for oppvaskmaskin. Det er god plass for sofagruppe og spisestue. Det er i tillegg en kjellerbod.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i sentrum med gangavstand til alt byen har å tilby.

Adkomst

Boligen ligger på hjørnet mellom Sørhauggata og Grønhauggata.

Parkeringsforhold

Vanlig gateparkering etter gjeldende regler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Kart

Del dette