ÅKREHAMN - Lettstelt og fint rekkehus med alt på ett plan - Tilrettelagt for eldre (50+) - Meget sentralt

Vikingvegen 28

Primærrom 60 m²
Bruksareal 60 m²
Tomt 124,9 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 1
Byggeår 1993
Prisantydning kr 1 590 000

Innhold / standard

Boligen er innredet med alt på ett plan og inneholder: gang, bad/vaskerom, soverom, stue og kjøkken. Bod. Koffertloft Egen bod i fellesanlegg I følge selger er det gjort noen oppgraderinger på boligen de senere år, bl.a: - Ny parkett og nye tapeter i stue og kjøkken i 2015/2016 - Malt boligen utvendig samt terrasse i 2019 - Ny bly rundt pipe i 2015/2016 Boligen er meget godt vedlikeholdt, det er svært liten slitasje og holder god standard.

Beliggenhet

Meget sentral og flott beliggenhet i Åkrehamn. Gangavstand til bl.a butikker, Åkrasanden, legevakt, idrettsanlegg, skoler og sentrum.

Adkomst

Fra Åkra-krossen: følg RV-47 sørover og ta til venstre i rundkjøringen like etter ungdomsskolen, inn på Grindhaugvegen. Ta så første veg til høyre inn på Engvegen og deretter første veg til høyre igjen inn på Vikingvegen. Følg vegen til du kommer på parkeringsplassen. Boligen kommer så rett fram.

Parkeringsforhold

På felles parkeringplass

Oppvarming

Varmekabler på bad, kjøkken og stue mulighet for å montere vedovn og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. ” Megler gjør særlig oppmerksom på at selgere ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.” - I følge selger var det vannskade i 2015. Forsikringsselskapet fjernet derfor parkett, boligen sto så til uttørk i 1 mnd, så la de ny parkett og tapeter i stue/kjøkken. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Sameie informerer om at beboere må være over 50 år.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette