Spanne - Innflytningsklar & strøken toppleilighet - Nydelig bad og påkostet kjøkken - Stor carport med 13 kvm bod!

Spannalia 18 E

Primærrom 90 m²
Bruksareal 103 m²
Tomt 10158 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2012
Prisantydning kr 2 690 000
Felleskost kr 1 499

Beskrivelse/detaljer

Strøken topp- og endeleilighet med sentral beliggenhet i prosjektet Spannalia. Romslig på 90 kvm med god planløsning og inneholder stor gang, 2(3) soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Holder god standard med en rekke tidsriktige overflater, strøkent kjøkken med kjekk kjøkken-øy og nydelig, helfliset bad. Utgang fra stue/kjøkken til romslig og fri terrasse med gode solforhold. Stor carport med biloppstillingsplass til 2 biler og med hele 13 kvm bod. Midt mellom Raglamyr og Norheim bor en sentralt på Haugalandet med kort gang/kjøreavstand til det aller meste. Godt kollektivtilbud og butikk like nedenfor leiligheten. Velkommen på visning av Spannalia 18E!

Innhold / standard

I tredje etasje, toppetasjen og inneholder: Gang, mellomgang, vaskerom, bad, 2(3) soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i denne strøken og tidsriktig leiligheten i Spannalia 18E. Her har en god plass til sko- og annet yttertøy i stor ELFA garderobe. Leiligheten har vaskerom med belegg på gulv og malte vegger. I rommet har en plass til fryseboks, hyller med oppbevaringsplass, varmtvannstank, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv, varmekabler og beige fliser på vegg. Hvit baderomsinnredning, speil med belysning, vegghengt toalett og dusjkabinett med rainshower og hånddusj. 2 soverom i leiligheten i dag, mulighet å ta del av stue til soverom 3. Stort hovedsoverom med plass til dobbeltseng, 2 nattbord og 3 garderobeskap. Herlig og luftig stue/kjøkkenløsning med stort gulv-areal og rikelig med vindusflater for godt med naturlig lys inn i rommet og som gir en svært behagelig rom-opplevelse. I rommet har en god plass til stor sofa, god-stoler og spisebord for de aller fleste anledninger. I rommet er det satt inn et tiltalende Friestad kjøkken med hvite fronter og kjekk kjøkken-øy med plass til 4 bar-stoler. Her kan alle samles på kjøkkenet under matlaging og sosiale lag. God skap- og benkeplass. Integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Utgang fra stue/kjøkken til romslig og solrik terrasse med sol fra ca. 11:00 - 21:00 sommerstid. 13 kvm bod tilknyttet carporten til leiligheten. - Nyere leilighetskompleks og leilighet oppført i 2012/2013. - Leiligheten er innflytningsklar og holder god standard. - Fasaden til leilighetskomplekset ble sist malt i 2015/2016. - Tiltalende Friestad kjøkken som er oppgradert fra standard med kjøkken-øy, overskap til tak, hvite, slette fronter og integrerte hvitevarer. - Nydelig, helfliset bad med beige flisevalg, varmekabler og flott innredning. - Det er lagt lik parkett på alle gulv i leiligheten som gir en fin helhet og det er lyse vegger med en rekke friske og tidsriktige kontrast-vegger. - Malt kontrastvegg stue og gang i 2016, mellom under- og overskap på kjøkken i 2018 og på hovedsoverom i 2019. - Installert lameller på alle vindu i stue og kjøkken. - Oppgradert med Elfa garderobe-løsning i gang og 3 garderobeskap av typen Paxx på hovedsoverommet. - Balansert ventilasjon, sikringsskap med automatsikringer, sentralstøvsuger og rør-i-rør system.

Beliggenhet

Prosjektet Spannalia er et prosjekt for den som ønsker å bo sentralt på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Norheim bor en midt i smørøyet med de fleste fasiliteter en kan ønske seg innenfor gangavstand. Området rundt er enda i utvikling og vil tiltrekke seg flere bedrifter i årene fremover. Utallige butikker på Raglamyr med Amanda storsenter. På Norheim finnes en rekke butikker, Oasen storsenter, lege- og tannlegekontor. Godt kollektivtilbud ved hovedveien, hvor en også finner nyetablert dagligvarebutikk, bensinstasjon og Burger King. For den turglade har en turområde i naturskjønne omgivelser oppe ved Spannhelgeland og i populære Norheimskogen. Like ved leiligheten ligger Espira barnehage. Denne leiligheten i Spannalia 18E har flott og fri beliggenhet med utgang fra stuen/kjøkkenet finner en romslig og svært solrik mot vest. Her kan en nyte solen til langt på kveld. Leiligheten forøvrig strategisk plassert med tanke på den nye T-forbindelsen mellom Haugesund, Karmøy og Bokn. Ellers kort avstand ti Nordhuset med Sportsklubben Nord som kan skilte med gode fasiliteter og et tilbud for fotball og håndball i de aller fleste aldersgrupper.

Adkomst

Følg Spannavegen sørover gjennom ny rundkjøring, en får da Spannalia med leilighetskomplekser på venstre side av veien. Følg veien forbi parkeringsplass på venstre side av veien og ta deretter første vei til venstre. Spannalia 18 ligger som siste bygg på venstre side av veien. Spannalia 18E ligger i øverste etasje mot sør (opp trapp til venstre). Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i stor carport med biloppstillingsplass for 2 biler.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Varmepumpe i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Pyntehyller på vegg medfølger ikke i handelen. - Taklys ved terrassedør og taklamper på begge soverommene medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette