Bleikemyr - Meget pen og betydelig oppusset 5-roms endeleilighet med fast garasjeplass i lukket garasjeanlegg. Barnevennlig og rolig tett på nærbutikk og Austrheim skole

Bjørnevegen 6

Primærrom 97 m²
Bruksareal 97 m²
Tomt 16779 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 4
Etasje 1
Byggeår 1981
Prisantydning kr 1 690 000
Andel fellesgjeld kr 347 661
Totalpris kr 2 037 661
Felleskost kr 4 522

Beskrivelse/detaljer

- Lekker og betydelig oppusset - Romslig god stue - Stor solrik delvis overbygget terrasse - Lekkert kjøkken med rikelig av skapplass - Integrerte hvitevarer - Fliselagt bad med egen vaskeromseksjon - Separat gjestetoalett med servant - 4 gode soverom - Hele leiligheten er betydelig oppusset og er klar til innflytting. - Fast garasjeplass i kjeller. - Populær beliggenhet med kort vei til sentrum m.m.

Innhold / standard

Meget lekker og betydelig oppusset 5-roms leilighet med flott beliggenhet i usjenert 1. etasje. Kjellerbod og bod i gang utenfor leiligheten. Inneholder entre/gang med garderobeplass. Gjestetoalett med servant. Lekkert fliselagt bad med varmekabler, vegghengt toalett, stort dusjkabinett med troperegnsdusj og praktisk vaskeromsdel. Speil med innebygde lys. 4 gode soverom. Rejs kjøkken med rikelig av skap og benkeplass. Integrert Samsung komfyr, mikro, induksjonstopp, oppvaskmaskin, side by side kjøleskap. Fliser over benkeplate. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til stor vestvendt terrasse. Hele leiligheten er gjennomgående pusset opp og her kan du flytte rett inn uten å gjøre noe med leiligheten. Det er utstrakt bruk av downlights i leiligheten. Borettslaget har vært gjennom en betydelig renovering med nye fasader, tak, vinduer og dører. En meget gjennomført og vellykket oppussing.

Beliggenhet

Beliggende i etablert og barnevennlig boligfelt. Flott utsikt vestover, usjenert med skogen som nabo. Kort gangavstand til skole, barnehage, butikk, helsesenter og post. Meget gode bussforbindelser.

Adkomst

Kjør tittelsnesveien nordover og ta til høyre ved Statoil-stasjonen på Kvala. Følg Austrheimveien til like før broen og ta til høyre, og første til høyre igjen. Følg denne veien til du får blokken rett i front.

Parkeringsforhold

Fast garasjeplass i kjeller. For øvrig gjesteparkering på fellesarealer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette