AKSDAL: Lite, koselig og nesten totalrenovert hus med to leiligheter med usjenert beliggenhet

Krabbatveitvegen 178

Primærrom 63 m²
Bruksareal 63 m²
Tomt 528 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1957
Prisantydning kr 1 290 000

Beskrivelse/detaljer

- Liten enebolig som er betydelig påkostet de siste 5 årene. Fremstår som en tomannsbolig selv om den er registrert som en enebolig. Nye vinduer og kledning, nytt elektrisk/rør, nytt tak, ny pipe, ny isolasjon og mye mer. - 1.etg.: Gang, bad, soverom og stue/kjøkken med åpen løsning. Utgang ny terrasse fra stua. Utsikt på vannet. Egen leilighet i kjeller med stue/kjøkken, soverom med skyvedørsdgarderobe og bad/vaskerom. Fliser og varmekabler i alle gulv. - Eiendommen ligger nær og med utsikt til Fuglavannet mellom Aksdal og Førland. Den gamle veien fra Aksdal til Førland går langs vestsiden av Fuglavannet.

Innhold / standard

1.etg.: Gang, bad, soverom og stue/kjøkken med åpen løsning. Utgang ny terrasse fra stua. Utsikt på vannet. Vedovn i stue. Parkett stue og på soverom. Garderobeskap på soverom Fliser og varmekabler på bad og i gangen. Flislagt bad/vaskerom. Dusjkabinett. Vegghengt wc vifte og ødelagt vindu. Induksjon koketopp, int stekeovn, kjøleskap/frys, int. oppvaskmaskin på kjøkken medfølger. Kjeller: En bod med utvendig inngang og sluk. Fjellet er synlig her og det er laget sluk pga av vann som renner langs berget. Egen leilighet i kjeller: Stue/kjøkken med fliser og varmekabler. Soverom med skyvedørsdgarderobe og fliser og varmekabler. Bad er flislagt med varmekabler og vegghengt wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Induksjon koketopp og stekeovn. Int. oppvaskmaskin. Int frys og kjøleskap. Totalrenovert i følge selger, men noe er utført av ufaglærte. Nye sluker. Alt nytt. Nytt reisverk. Pusset opp grunnmur og isolert med isopor. Nye pvc vinduer. Nytt tak. Ny kledning. Nytt elektrisk (alt). Ny terrasse og trapp opp til inngangen. Nye utelys. Ny pipe og pipehatt. Vegger er nye. Ny isolasjon. Nye rør i rør (noe kobberrør gjenstår).

Beliggenhet

Eiendommen ligger nær Fuglavannet mellom Aksdal og Førland. Den gamle veien fra Aksdal til Førland går langs vestsiden av Fuglavannet. Veien er skiltet med gjennomkjøring forbudt, men en kan kjøre frem til eiendommen både fra nord og fra sør. Eiendommen ligger på vestsiden av veien, litt nord/øst for krysset med Eikeskogvegen.

Adkomst

Direkte adkomst fra offentlig vei.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Vedovn i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer medfølger. - Det foreligger veirett over 8/49 ved skiftelinjen mot bnr. 39 ved hovedveien. - Parsellen har gjerdeplikt. - Tinglyst rett til å hente vann i Fuglevannet dersom man ikke finner vann på egen eiendom. Det er også rett til gangvei til Fuglevannet ved nordre ende av skråningsmur ved "riksveien". - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette