Nordre bydel- Enebolig med attraktiv beliggenhet - Kjøkken fra 2013 - God standard

Austrheimsgrenda 31

Primærrom 145 m²
Bruksareal 148 m²
Tomt 240,20 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1978
Prisantydning kr 2 390 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over to plan og inneholder: Vindfang, stue/kjøkken, vaskerom/wc, bad, fire soverom, gang og garderobe. Det er også en utvendig sportsbod. Boligen er delvis pusset opp i senere tid med blant annet nyere kjøkken og er i god stand med tanke på bygningens alder. En stor stue med god plass til flere spise- og sittegrupper. Store vindusflater sørger for mye lysinnslipp. Varmepumpe montert på vegg og flott vedovn i stuen. Utgang til terrasse og hage fra terrassedør. Stuen har delvis åpen løsning til kjøkken. Meget flott kjøkken fra KGB som var nytt i 2013. Innredningen fra Nettoline med integrerte hvitevarer som medfølger. Moderne fliser over kjøkkenbenken og downlights i taket. Pent helfliset bad med nyere baderomsinnredning. Badekar med dusjoppheng, dobbel servant, vegghengt toalett og varmekabler i gulv. Avtrekksvifte i himlingen. Det er også et eget vaskerom med vinylbelegg på gulv og baderomsplater på vegg, ekstra toalett og servant. Her er det også opplegg for vaskemaskin mm. Boligen har totalt 4 soverom. De 3 soverommene i 2.etasje ble innredet i forbindelse med påbygg som ble utført i 1997. Hovedsoverom i 2.etasje har eget walk-in garderoberom og utgang til balkong. Alle rommene er romslige med god plass til det en behøver. Generelt god oppbevaringsplass i bod, skur og på kryploft. Oppsummering tilstandsrapport: Boligen har en normal standard, men det er behov for noe vedlikehold. Bolig med to etasjer som er bygget i 1978, med tilbygg fra 1997. Boligen er oppført med grunnmur i betong, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepanel, trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein. Boligen har følgende anmerkninger: TG 2: Trekledningen, innvendige dører, noen vinduer, tekking, takrenner, gulv på bad og vaskerom. TG 3: Det er råte i nedre del av kledningen på østsiden. Registrerte tilstandsanmerkninger har hovedsakelig årsak i bygningens alder og vedlikehold, samt konstruksjon.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et boligområde sentralt i nordre bydel. Beliggende i rolig strøk, med kort veg til barnehager, skoler og butikk. Turområder i umiddelbar nærhet.

Adkomst

Fra Tittelsnesvegen tar du av mot Austrheimsvegen. Følg veien og sving av til høyre like etter Kvalasenteret. Følg så veien til skilt mot Austrheimsgrenda kommer til venstre. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Egen garasjeplass i felles anlegg.

Oppvarming

Varmepumpe og vedovn i stue. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 59 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 60 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Joakim Steine
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post joakim@em-a.no
  • Mobil +4790412235

Del dette