FØRDE: Enebolig med unik beliggenhet i nydelig område - flott utsikt!

Tingvegen 53

Primærrom 149 m²
Bruksareal 155 m²
Tomt 1514 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1937
Prisantydning kr 2 750 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen ligger nydelig til med ny og fin strandpromenade like nedenfor, sandvolleyballbane like ved, fin sandstrand. Eiendommen ligger midt i nydelig parkområde i Førde sentrum. - Boligen inneholder 3 soverom, 2 bad, fin stue og et veldig kjekt kjøkken m.m. Uthus. Godkjent å bygge anneks i 2009 (må søke på nytt). Boligen holder fin standard. Omlegging av tak og ny drenering anbefales.

Innhold / standard

Overbygget inngangsparti med skifertrapp til inngang med nyere ytterdør. Gang med malt heltre gulv, panelovn, malte tømrede vegger og malt panel i tak. Vinkelstue med heltre gulv, panelovn, malte tømrede vegger og malt panel i tak. Kjøkken med nydelig utsikt, heltre gulv, varmepumpe, peis med innsats og utgang til treterrasse som har trapp ned til hage og utebelysning. Videre har kjøkkenet flott innredning med opplegg for oppvaskmaskin, heltre stor benkeplate med barløsning og fliser mellom innredningene, halvannen nedfelt vask, skaper på begge sider av den delen som peker inn mot rommet samt spotter i tak. Delvis åpen løsning til stua. Loft: Trapp m/ fin lysekrone opp til loftsetasje og gang med malte heltre gulv og inspeksjonsluke til loft. Innebygget romslig skap. Soverom1 med heltre gulv, panelovn, rullegardin i vindu og utgang til terrasse med sarnafilbelegg som går rundt 2 sider av huset og har en nydelig utsikt. Dobbelt soverom2 med to skyvedørsgarderober, heltre gulv, malte tømmervegger og malt panel i tak. Fint bad med varmekabler og fliser på gulv, flislagte vegger, dusjkabinett m/regnvannsdusj, wc, mekanisk vifte på vegg, baderomsseksjon med dobbelt underskap og speilskap, spotter i tak, hjørnebadekar og to høye fastmonterte skap. Kjeller: Det er trapperom ned til kjeller fra gangen i 1. etg. Man kommer ned i romslig gang med eikeparkett på gulv. Gangen har egen utgang. Bad med flislagt gulv m/ varmekabler, FiboTrespoplater på vegger, dusjhjørne, baderomsseksjon med trippelt underskap og ett speilskap, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, vvb er plassert her. Bod med laminatgulv og fastmonterte hyller. Soverom3 med laminatgulv, panelplater på vegger, malt panel i tak og varmekabler i gulv. Utebod: Utebod med støpt gulv og hyller. Brukes i dag til å oppbevare hageredskaper. Det ble i 2009 godkjent bygging av et anneks over 2 plan. Det er ikke bygget, men megler har kopi av tegningene. Boligen holder fin standard. Innlagt fiber – Altibox. Rør-i-rør. Omlegging av tak og ny drenering anbefales.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Førde sentrum og har en nydelig beliggenhet ved Rhododendronparken Rex Garden. Parken er en spesiell naturpark med flere tusen rhododendron og andre planter. De fleste plantene er importerte frå Skottland. Rododendron Rex, som parken har namnet frå, er og vil bli planta ut i parken i store mengder. Parken er i stadig utvikling. Nye områder i parken og rundt om i bygda vil bli plantet etter hvert. Rex Garden er knyttet sammen med Førde-bygda og Strando med et nett av turstier, mellom anna den nylig åpnede strandpromenaden som starter omtrent rett nedenfor eiendommen. Sandvolleyballbane like ved. Kort avstand til skole, barnehage, butikk, post, fotballbane, brygge med mer.

Adkomst

Fra E39 tar man av ned mot Førde sentrum og inn i Tingvegen. Like før kirkegården tar man av til høyre mellom Tingvegen 55 og Tingvegen 51. Da ligger eiendommen i enden av veien.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Peis og varmepumpe på kjøkken. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette