Stor, innholdsrik og velholdt enebolig på Veldetun - Solrikt og skjermet terrasse - Garasje med bod!

Veldetunvegen 31

Primærrom 197 m²
Bruksareal 206 m²
Tomt 745,4 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1979
Prisantydning kr 2 790 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og flott familiebolig med barnevennlig beliggenhet - Boligen ligger i et attraktivt og populært bomiljø på Veldetun - Her har en kort avstand til butikk, barnehage, skole og idrett - Boligen fremstår som veldig godt vedlikeholdt - 5 soverom, 2 stuer og 2 bad - Stor garasje med stor bod i kjelleretasje av garasjebygning - Solrik og romslig terrasse med skjermet beliggenhet - Pent opparbeidede og velstelte uteområder - Kom på visning på denne kjekke familieboligen!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Vaskerom, gang, bad, kjellerstue og gjesterom. 1. Etasje: Entre, gang, bad, stue/ kjøkken og soverom x 2 stk. 2. Etasje: Gang og soverom x 2 stk. Parker bilen i rommelig gruset gårdsrom eller garasje, og ta deg videre inn i denne innholdsrike og godt vedlikeholdt eneboligen. Garasjen er satt opp med to etasjer, hvor kjelleretasjen i garasje-bygning er laget til som en stor bod. Her har man allverdens av lagringsplass! En lyst og trivelig gang fører inn til en stor, åpen og luftig stue, med utgang til eiendommens kjekke uteområder. I stuen er det parkett på gulv, lyse overflater, samt god plass til både spisestue og tv-krok. Den rette varmen og stemningen settes fra flott ildsted som er satt inn i 2016. Stuen er malt i 2017, og det er byttet en del av dørene innvendig i huset. Fra stuen tar man seg videre inn til et praktisk kjøkken, med lyse fronter på innredning og godt med plass for oppbevaring i skuffer og skap. Her er det fliser med varmekabler på gulv. Kjøkkenet har flere vinduer, noe som gir en flott romfølelse her og godt med innslipp av naturlig sollys. Enkelt bad like ved soverom i hovedetasje i enkel utførelse. Her har det tidligere stått et badekar, som nå er fjernet av selger. Like ved bad har man to romslige soverom, begge i lyse farger, og med parkett på gulv. Hoved-soverom med stor og praktisk skyvedørsgarderobe og utgang til terrasse. Boligen har en innholdsrik og kjekk kjelleretasje. En stor og luftig gang med fliser og varmekabler fører en videre til blant annet en stor kjellerstue, 1 lyst soverom og bod med gode oppbevaringsmuligheter. Kjellerstuen er lys og pen, med malte overflater, parkett på gulv og oppvarming fra vedovn. I denne etasjen har man også et flott full-fliset bad med varmekabler i gulv, dusjkabinett, flott innredning og stor speilfront på vegg. Like ved bad, befinner boligens vaskerom seg. Her har man også bi-inngang. I loftsetasjen har man 2 gode soverom. Utearealer, så vel som bygningsmassen i seg selv, gir uttrykk av å være svært godt holdt. Her har man en riktig så pen gressplen, og en stor og solrik terrasse som ligger skjermet til både for innsyn og vind. I tillegg er det pent opparbeidet ned mot inngangspartiet med natursteinsmurer, grus, skifer på trapp og diverse beplantning. Bygningsmassen er malt ved behov, og tatt godt vare på.

Beliggenhet

Beliggende i populært og etablert boligområde på Veldetun. Her bor man i et aktivt bomiljø, samtidig som man har korte avstander til barneskole, ungdomsskole, butikker, bank, lege, frisør, idrettsanlegg mm. Flotte turmuligheter på historisk grunn på Bukkøy! Fin sjøutsikt og eiendommen grenser til friområde. Gode solforhold, og småbåthavn like i nærheten. Trygg skoleveg via Gamleveien til Avaldsnes.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I gruset gårdsrom eller lukket garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette