Fjelltun - Flott boligeiendom i etterspurt og attraktivt område - Arkitekttegnet bolig av Staveland og Lyslo ved Harald Lyslo

Fjelltun 12

Primærrom 200 m²
Bruksareal 225 m²
Tomt 810 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1980
Prisantydning kr 3 490 000

Beskrivelse/detaljer

Enebolig med attraktiv og etterspurt beliggenhet. Innholdsrikt med 4 soverom, 2 stuer og kjellerstue. Boligen har en spennende vindusutforming som gir boligen særpreg. Tegnet av arkitektfirma Staveland og Lyslo ved Harald Lyslo. Vakker og solrik hage. Butikk rett i nærheten og kort vei til det aller meste en trenger i hverdagen. Dette er en velholdt eiendom.

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: Hovedetasje: Vindfang, gang, vaskerom/bi-inngang, wc, allrom med stue og kjøkken, stue(halvt plan over allrommet), bad og 2 soverom. Underetasje: Gang, kjølebod, kjellerstue/hobbyrom, bad og 2 soverom. Ute er det garasje i samme arkitektoniske fremtoning som boligen. Asfaltert gårdstun. Kryploft til oppbevaring. Beskrivelse av innhold og standard: Allrom med stue og kjøkken. Fra stuen er det utgang via doble dører til terrassen og hagen. Her er det virkelig pent opparbeidet og gode solforhold. Vakker hage! I stuen er det peis. Ett halvt plan opp fra allrommet har du en flott dagligstue med høy himling og flott murt peis. Gjennomgående i boligen er den spennende vindusutformingen og mye lysinnslipp i oppholdsrommene. Nede er det kjellerstue som er blitt brukt som hobbyrom. Kjøkkenet er formet i en vinkel og har god skap -og benkeplass. Hovedsoverommet har tilgang til bad. Det er totalt 4 soverom i boligen. Den ene delen av stuen har tidligere vært soverom. Hovedbadet har badekar og badet nede har dusjnisje. Badene holder original standard. Boligen er utstyrt med blant annet: - En del vinduer er skiftet siden byggeår og boligen er godt holdt ved like av sine eiere. - Elektrisk åpner garasje og nyere port - Sentralstøvsuger

Beliggenhet

Fjelltun Etterspurt og attraktivt område. Her bor en i barne- og familievennlige omgivelser på populære Hemmingstad. Kort og trygg gangavstand til barnehage, skoler, aktivitetsmuligheter og kulturhus. Meget kort avstand til bussforbindelse. Sentral beliggenhet i Haugesund med kort avstand til sentrum, Raglamyr og alle fasilitetene rundt. Kort gangavstand til flere dagligvarebutikker. Strategisk plassert med kjøreavstand til det aller meste rundt i distriktet.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I garasjen og i det asfalterte gårdstunet.

Oppvarming

Ildstedene i de 2 stuene på hovedplanet sørger for behagelig og naturlig varme. Vedovnen plassert i kjelleren i nærheten av vedbod, og kan gi oppvarming til hele hovedetasje. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Lampe/lysekrone i gang nede, på soverom nede og over spisebordet medfølger ikke i handelen. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette