VISNING 29/08! Innholdsrik familiebolig over 3 etasjer - Stor garasje med loft, og flott hagestue - Nydelig utsikt!

Kalvatrævegen 82

Primærrom 161 m²
Bruksareal 161 m²
Tomt 477,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1919
Prisantydning kr 3 090 000

Visning

29. august 2019 kl. 17:00 til 17:45

Beskrivelse/detaljer

- Koselig og innholdsrik enebolig over 3 etasjer - Boligen er de senere år blitt vesentlig påkostet av selger - Lekkert Strai kjøkken (2010) - Nytt bad (2007) - 5 soverom, 2 bad og gjestetoalett - Nydelig utsikt fra soverom og kjøkken! - Stor dobbel garasje med loft - Lekker hagestue - Stort asfaltert gårdsrom - Pent opparbeidet tomt med naturstein, skifer og belegningsstein Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, kjellerstue, soverom og bad/vaskerom. 1 etasje : Gang m/ trapp, wc, kjøkken og stue. Loft : Gang, bad og soverom x 3 stk. Parker bilen i stor dobbel garasje, eller rommelig asfaltert gårdsrom, og ta deg videre inn i denne koselige og innholdsrike familieboligen. Eiendommen ligger flott til i familievennlige omgivelser på Kalvatre, Kopervik. Her har man nærhet til det meste! Stor stue, som naturlig er lagt opp til å kunne romme flere sittegrupper. Man får uten problemer plass til både stor spisegruppe, og tv-krok. Hvitmalt panel og tapetserte vegger, lys parkett på gulv, og naturlig lys i massevis fra rommets mange vinduer. Oppvarming fra vedfyr og varmepumpe. Åpen løsning inn mot kjøkken. Utgang til gårdsrom og eiendommens uteområde fra stue/kjøkken. Pent og praktisk Strai-kvalitetskjøkken levert fra Knapphus kjøkkensenter. Denne kjøkkeninnredningen kler virkelig boligen. Både innredning og fargevalg går godt sammen med boligens estetiske uttrykk. Integrerte hvitevarer, mye oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt nydelig utsikt ut mot Karmsundet. Virkelig en av boligens flotteste rom! Romslig gang med parkett på gulv. Bra med oppbevaringsplass i bod under trapp. I gangen har man også tilgang på et gjestetoalett, som virkelig er kjekt når man har gjester på besøk. I kjelleretasjen finner man 2 soverom, i tillegg til et bad/vaskerom som ble renovert i 2007. Loftsetasjen kan skilte med hele 3 soverom, i tillegg til et flott bad. Badet er fliset, har varmekabler i gulv, pen innredning og badekar. Hoved-soverom er av uvanlig romslig stort, med enestående utsikt mot Karmsundet. Her har man også en luftebalkong som går over hele husets lengde. Gjesterom har også en liten luftebalkong. Virkelig lekkert, og et rom som bør oppleves for korrekt inntrykk. Stor dobbel garasje med varmepumpe. Garasjen har også loft med god plass for oppbevaring. Virkelig en praktisk og kjekk garasje! Mellom garasjen og boligen, er det blitt bygget en lekker hagestue. Her er det spotter i tak, og man kan åpne dørene opp ut mot gårdsrommet. Smart valg med fliser på gulv, for å unngå slitasje. Flott, lun og solrik uteplass like utenfor hagestuen. Uteområdene på eiendommen ellers er meget pent opparbeidede, og fremstår som lett vedlikeholdbare. Her har selger opparbeidet med asfalt, belegningsstein, natursteins-murer og skifer. Flotte bed med beplantning. Kledning er i god stand, og er god vedlikeholdt og jevnlig malt av selger. Det er innlagt fiber fra Altibox i boligen.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i et av Koperviks mest populære områder. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handels-mulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Dobbel garasje og stort asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Peis i hagestue medfølger ikke handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette