Flott leilighet helt i sjøkanten - Trappefri adkomst - Nydelig sjøutsikt - Oppgradert terrasse - Båtplass - Carport!

Peder Skeievegen 54

Primærrom 71 m²
Bruksareal 71 m²
Tomt 1935 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Byggeår 2007
Prisantydning kr 2 250 000
Andel fellesgjeld kr 0
Totalpris kr 2 250 000
Felleskost kr 2 941

Beskrivelse/detaljer

- Flott og lettstelt leilighet med sentral beliggenhet på Avaldsnes - Leiligheten ligger i første etasje, og har trappefri adkomst - Nydelig sjøutsikt! - Båtplass like ved terrasse - Oppgradert og delvis overbygget terrasse med belysning - Innvendige overflater er nylig sparklet og malt over - Flott Schmidt kjøkken - Eget vaskerom - Parkering i carport - Sportsbod Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom x2, bad, vaskerom og stue/kjøkken. Flott, lettstelt og praktisk leilighet like i sjøkanten. Her har man fantastisk utsiktbeliggenhet, i tillegg til at man har umiddelbar nærhet og gangavstand til alt Avaldsnes har å by på. Leiligheten er oppgradert den siste tiden av eier, både ute og inne. Det er gjort en omfattende sparkel/malejobb i leiligheten, og stort sett alle overflater er fornyet. Romslig gang med god plass for oppbevaring av yttertøy. Her er det malte overflater, parkett på gulv, og godt med innslipp av naturlig lys fra store vindusflater/skyvedør ut til en av to terrasser. I leiligheten er det varmekabler i gulv i gang, stue og bad. Dette gir en lun og fin varme i leiligheten. Stuen har åpen løsning til kjøkken, og oppleves som svært luftig på grunn av de store vindusflatene ut mot leilighetens andre terrasse. Her er det enestående utsikt mot sjø og historiske Avaldsnes Kirke. Beliggenhet og utsikt bør oppleves for korrekt inntrykk! I stuen er det nymalte overflater, parkett på gulv og god plass til salong og spisebord. Utgang til terrasse og bryggeanlegg. Her disponerer man en helt egen båtplass, som ligger kun et par meter fra terrassen. Lekkert kvalitetskjøkken fra Schmidt, også her tidløse og pene fargevalg. Godt med plass i skap og skuffer. Flotte fliser på vegg over kjøkkenbenk. Leiligheten har to soverom, begge av god størrelse. Malte overflater, parkett på gulv og god med skapplass for oppbevaring av klær. Leilighetens terrasseområde er noe helt spesielt, og bør i aller høyeste fra besiktiges for korrekt inntrykk. Noe stort flottere, og nærmere sjøen kommer man ikke. Egen båtplass rett ved terrasse. Terrassen er bygget for under to år siden, er delvis overbygget med spotter i tak, og belysning i terrassegulv. Flott rekkverk i glass og børstet aluminium. Fast parkering i carport. Oppbevaring i sportsbod. Borettslaget er veldrevet, og fellesområder fremstår som godt vedlikeholdt og pent opparbeidet. Sentralstøvsuger. Sprinkleranlegg. Sentralstyrt alarmsystem.

Beliggenhet

Avaldsnes Brygge har en meget flott beliggenhet like i sjøkanten på Avaldsnes. Her bor man i en flott leilighet, med det maritime liv, sjøluft og utsikt som stikkord. Stort flottere beliggenhet enn dette får man ikke! Beliggenheten er også så sentral som det nærmest er mulig å få på Avaldsnes. Gangavstand til alt! Blant annet skole, barnehage, dagligvarehandel, bank, apotek, frisør mm. Beliggenheten bør oppleves for korrekt inntrykk!

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i carport og rommelig gjesteparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler i gang, stue og baderom. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen hvis ikke annet er spesifisert under diverse. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette