Søre bydel - Pen og velholdt 4-roms endeleilighet i 2 etasje. Stor terrasse mot sør

Austmannavegen 7 D

Primærrom 82 m²
Bruksareal 82 m²
Tomt 19587,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 1964
Prisantydning kr 1 390 000
Andel fellesgjeld kr 100 530
Totalpris kr 1 490 530
Felleskost kr 3 885

Innhold / standard

Meget pen og velholdt 4-roms endeleilighet med optimal beliggenhet i 2. etasje. Inneholder entre/gang med garderobeplass. 2 gode soverom. Det er i tillegg et soverom som en må gå gjennom for å komme inn i de andre soverommene. Fliselagt bad/wc med vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin, dusj bak glassbyggersten og downlights i tak. Praktisk varme i speil for å ta bort dugg. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Pen peisovn. Utgang til sørvendt overbygget terrasse. Del av stuen kan enkelt gjøres om til et ekstra soverom. Kjøkken med pen hvit innredning, god skap og benkeplass. Flott skiferstein over benkeplate. Hvitevarer i børstet stål medfølger i handelen. Spiseplass. Det er i tillegg en stor kjellerbod (ca 9 kvm).

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i søre bydel. Kort vei til butikker, skole, barnehage og sentrum. Offentlig kommunikasjon i nærområdet.

Adkomst

Fra Karmsundgata tar du av mot Raglamyr. Ta første vei til venstre og inn under broen. Ta så første til venstre. Eiendommen ligger da på høyre side midt i rekken.

Parkeringsforhold

Meget gode parkeringsforhold på borettslagets tomt.

Oppvarming

Peisovn. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger i handelen, det gis av selger ingen garanti på disse. Hyller i stuen og lampe over spisestue følger ikke med i handelen. Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene. Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes. Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 3 593
Total kr 4 553

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette