Rekkehus over 3 plan - Stor kjellerstue - De beste turområdene rett i nærområdet - Nyoppusset loftsetasje

Austrheimsgrenda 55

Primærrom 118 m²
Bruksareal 125 m²
Tomt 203,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1980
Prisantydning kr 1 990 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: gang, soverom, bad, stue og kjøkken. Kott under trapp. 2. Etasje: 2 soverom. Underetasje: kjellerstue, vaskerom og bod. Utendørs: terrasse og innkjørsel/gårdstun. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse. I tillegg til stuen oppe er det stor kjellerstue. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: ovn, platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap medfølger i handelen. Kjøkkenet har praktisk kjøkkenøy. Det er totalt 3 soverom i boligen. Badet er utstyrt med varmekabler i gulv. Badet har en enkel standard med belegg på gulv. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra GET. - Nytt sikringskap med automatsikringer og en del nytt elektrisk.

Beliggenhet

Nordre bydel - Austrheimsgrenda Beliggende i familievennlige Austrheimsgrenda. Her er det trygge omgivelser i et rolig boligfelt med ingen gjennomgangstrafikk. Kort og trygg gangveg til Austrheim skole og barnehager. Kort vei til Kvala senter med stor dagligvarebutikk og et lite utvalg av butikker. En liten gåtur og du finner Haraldsvang. Her er det samlingsplass for familien og bademuligheter ved sommerstid. Her kan du rusle, jogge eller spurte i gode turløyper, alt etter eget ønske. Her er det bare til å ta på seg joggeskoene og starte turen fra sin egen inngangsdør.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På bad er det gulvvarme. Ildstedet nede og oppe sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Innredning på loft finnes det ikke originale tegninger av hos kommunen og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Det er nylig satt inn trapp, isolert og innredet til 2 soverom. - Det er avsperret for varmt vann på vaskekum i vaskerom. Det er kun tilkoblet kaldt vann. Derom en ønsker varmt vann må dette kobles til igjen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 49 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 50 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette