SKJOLD: Bolig, dobbel garasje, løe og stor og meget fint opparbeidet tomt

Haukelivegen 448

Primærrom 156 m²
Bruksareal 160 m²
Tomt 3042 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1975
Prisantydning kr 2 550 000

Visning

23. oktober 2018 kl. 16:30 til 17:15

Beskrivelse/detaljer

- Flott enebolig med 3 soverom, 2 bad, 2 stuer, vaskerom, m.m. - Hage som er særdeles pent opparbeidet over mange år. Flott og veldig kjekt uteområde like utenfor terrassedøren fra stua med flat plen og Pergolabygg med utepeis. - Dobbel garasje er bygget med muligheter for å innrede loft og i høyde for å kunne kobles på huset.

Innhold / standard

1.etg.: Inngang under tak til vindfang med garderobe. Belegg på gulv og tapetserte vegger. Hall med trapp opp til 2. etasje, vedovn, panelovn, teppe på gulv og tapetserte vegger. Soverom med belegg på gulv, tapetserte vegger og innebygget skap. Mellomgang med belegg på gulv, tapetserte vegger. Soverom med belegg på gulv, 2 innebygde skap og panelovn. Vaskerom med egen inngang, betonggulv, utslagsvask, ny vvb og plass til å ha fryseboks. Matbod med belegg på gulv og eldre kjøkkeninnredning. Bad med belegg og varmekabler på gulv, wc, servant, speilskap, dusjnisje med forheng, våtromsbelegg i dusjnisja, tapetserte vegger ellers og reflektorovn på vegg. Kjellerstue med teppe og varmekabler på gulv, panelte vegger og tapet. 2. etg: Trapp opp til stue med eikeparkett på gulv, utgang til hage, nyere vedovn og markiser over vinduer mot sør. Utgang fra stua til flat og fin plen rundt huset. Skyvedør fra stua og inn til kjøkken. Kjøkkenet har eikeparkett, spiseplass, panelovn, flott kirsebærfarget Kvalsvik innredning, FiboTrespoplater mellom innredningene, underlimt (!) vask i benkeplate, integrert induksjon koketopp, int. stekeovn, int. oppvaskmaskin og int. kjøleskap. Gang med teppe på gulv og tapetserte vegger. Bad med belegg på gulv, våtromstapet på vegger, wc, eldre innredning med nedfelt vask, bidè, dusjnisje med fliser inni dusjnisja, belegg på gulvet og forheng. Innebygget skap på badet. Dobbelt soverom med to doble innebygde skap med småskap over, belegg på gulv og utgang til overbygget luftebalkong. Soverom med belegg på gulv, innbygde skaper og markise over vindu. Garasje (46 kvm. bta.): Dobbel garasje med to porter, sidedørsinngang, støpt gulv, innlagt belysning, arbeidsbenk, romslig god plass og godt lagringsloft (kun delvis platet på gulv). LØE (90 kvm. bta.): Eldre løe med gammel silo. Løa er i dårlig forfatning. Løa/uthuset er på to etasjer, port i front med inngang til 2 lagerrom nede. Adkomst til 2. Etasje på baksiden med frittstående silo på siden. En fjosdel og et høyrom. Det er et rom over fjosen også. Boligen holder god standard. Fint kjøkken. Noe oppussing bør påregnes. Her er takstmannens konklusjon i tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven: "Flott eiendom som er pent opparbeidet gjennom mange år. Boligen fremstår som meget velholdt og har nyere kjøkken. Huset bærer for øvrig preg av byggeår og har normal elde. Garasje er bygget med muligheter for å innrede loft og i høyde for å kunne kobles på huset. Løe på eiendommen er på 3 etasjer men er i en tilstand som tilsier at total renovering må forventes.

Beliggenhet

Beliggende nært europaveien slik den går i dag. Det planlegges å flytte veien opp i lia bak eiendommen på sikt. Ellers landlig beliggenhet med god avstand til naboer. Fine turområder. Ca 25 minutter i bil til Haugesund. Busstopp like ved.

Adkomst

Når man kjører østover mot Knapphus fra Isvik i Skjold passerer man gjennom to tuneller og videre bortover Solheimssletta. Man passerer et bedehus på høyre side av veien og Tveitvegen på venstre side. Deretter er avkjørsel til eiendommen den første på venstre hånd.

Parkeringsforhold

I dobbel garasje og på egen tomt.

Oppvarming

Vedovn i hall og stue. Varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette