FEØY - Flott bolig over en etasje med stor og solrik tomt - Båtplass - Nyere kjøkken, bad og overflater!

Vestrehamnvegen 11

Primærrom 65 m²
Bruksareal 65 m²
Tomt 1000 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1978
Prisantydning kr 1 790 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bad, soverom x2 og stue/kjøkken. Spaser fra egen båtplass til eiendommen, og ta deg videre inn i denne flotte boligen. Boligen fremstår som lys og lettstelt. De fleste rom og overflater er oppgradert og pusset opp de senere år, så her kan man bare flytte rett inn og nyte den tilbakelente tilværelsen man får på Feøy. Her senker man virkelig skuldrene! Det første man møter er en praktisk og lys gang. Her er det god plass for å henge av seg yttertøy. Selger opplyser at det meste av boligen innvendig er pusset opp de siste år. Dette gjelder bad, kjøkken og de fleste overflater. Boligen fremstår som tidsriktig og moderne, og her er det bare til å flytte rett inn og nyte tilværelsen i naturskjønne omgivelser på Feøy. Her senker man virkelig skuldrene! Lyst og pent bad med dusjkabinett, baderomsplater på vegg og belegg på gulv. Åpen stue/kjøkkeløsning med utgang til stor og solrik terrasse. Oppvarming i stue fra ildsted. Stuen fremstår som lys og luftig, med flott laminat på gulv, hvitt panel på vegg og hvitmalt panel i tak. God plass til både tv-krok og spisestuedel. Nyere kjøkken med åpen løsning inn mot stue. Kjøkkenet har hvite fronter, godt med lagringsplass i skuffer og overskap, samt integrert komfyr og platetopp. Boligen har to soverom, hvor av hoved-soverom er av god størrelse, med hvitmalt panel på vegger og belegg på gulv. Stor og solrik tomt med begrenset innsyn. På tomten har man en romslig og flat gressplen. kun ca 250 meters gange fra boligen finner man eiendommens egne båtplass. Like ved båtplass har man også øyens dagligvarebutikk.

Beliggenhet

Eiendommen har en flott og solrik beliggenhet, med nærhet til sjø. Vestrehamnvegen 11 ligger flott til, med begrenset innsyn fra andre eiendommer. Fra eiendommen er det kun ca 250 meter ned til egen båtplass. Nyt tilværelsen i rolige omgivelser for deg selv, og benytt naturen rundt til det fulle. Fantastiske muligheter for både soling, fisking, bading og mye mye mer.

Adkomst

Adkomst ved båt. Kjør og legg til ved eiendommens båtplass, eventuelt ta rutebåt. Både "Røværfjord" og "Øyakongen" har faste ruter på denne strekningen. En kan hoppe på både på Indre kai, og Kveitevik på Torvastad. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Har en spørsmål angående tilgangen til eiendommen, kan en også kontakte megler for mer informasjon.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Selger opplyser at det betales en årlig avgift på kr. 3000,- for båtplass.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette