Skeisvann - Lys og tiltalende 3-roms leilighet med solrik terrasse. Attraktiv beliggenhet tett på Vangen

Stordgata 6 B

Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 16237 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1960
Prisantydning kr 1 400 000
Andel fellesgjeld kr 136 629
Totalpris kr 1 536 629
Felleskost kr 3 784

Beskrivelse/detaljer

Leiligheten som ligger i 2. etasje er i løpet av de siste 2-3 årene blitt fornyet på både gulv, vegger, tak og kjøkken. Badet har fliser på gulv og vegg, vegghengt toalett og dusjkabinett. Kjøkkenet er godt utstyrt med integrerte hvitevarer og ekstra god skap -og benkeplass. Hele leiligheten er innredet i en gjennomført stil med gode fargekombinasjoner. Listefritt, gipsede vegger og god bruk av LED downlights. Bomiljøet er yrende og aktivt med turområder, treningsmuligheter og butikker rett i nærheten. Her spaserer du enkelt til Haugesunds beste turløyper og til sentrum av byen.

Innhold / standard

Lekker og tiltalende 3-roms leilighet med optimal beliggenhet i 2. etasje. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Stuen er av god størrelse og har egen spisestue. Det er altså god plass til både spisebord og valgfri sittegruppe. I dette rommet er det utpreget bruk av innfelt LED belysning i taket. I stuen er det montert vedovn. Det er utgang til balkong. Leiligheten er innredet i tidsriktige fargevalg og har gjennomtenkte og gode fargekombinasjoner. Kjøkkenet er godt utstyrt med integrert stekeovn, micro/kombi ovn, platetopp og kjøleskap med frys. Det er lagt opp til vaskemaskin på kjøkkenet. Tidsriktig innredning med gripefri håndtak. Kjøkkeninnredningen dekker hele langsiden, men også veggen på andre siden. Dette gjør at du har enda mer skap -og benkeplass enn vanlig. Badet er helfliset og har varmekabler som oppvarming. Her er det vegghengt toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning. Hovedsoverommet er av ekstra god størrelse. Den store skyvedørsgarderoben med speil er i en stil som kler leiligheten meget godt. Leiligheten er innredet i lyse, behagelige og tidsriktige farger. Fra soverommene er det fri utsikt til nærområdet og naturen. Det er 2 soverom i leiligheten. Entre/gang har plass til garderobeskap og dørtelefon. I kjelleren er det 2 vanlige boder og 1 bod med hønsenetting som tilhører leiligheten.

Beliggenhet

Skeisvann - like ved Skeisvatnet og Vangen I leiligheten i Stordgata 6 B bor en sentralt med kort avstand til mye av det en ønsker å fylle hverdagen med. Rett utenfor inngangsdøren har en flotte turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for spaserturer eller joggeturer, alt ettersom. På sommerstid kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og badeområder. Det er et godt utvalg med fritidstilbud. Haraldshallen med svømming, treningssenter og ishall. Flere idrettsklubber med tilhørende fotballbaner og treningshaller. Haugesund Toppidrettsgymnas og Skeisvang videregående skole ligger like ved. Kiwi dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet i tillegg til et senter med Rema 1000, treningssenter og dagligvarebutikk. Fra leiligheten kan en spasere ned til Haugesund sentrum. Det er egentlig ganske fint, for her har du nærhet til så å si det aller meste.

Adkomst

Ta av fra Rogalandsgaten v/Skeisvann Videregående skole og kjør mot Djervhallen. Boligen ligger da på venstre side som blokk nr 2.

Parkeringsforhold

Felles utvendig parkering.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler på bad. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette