Solvang - moderne oppusset 2-roms beliggende i usjenert 2. etasje - solrik terrasse

Presthaugvegen 4 A

Primærrom 63 m²
Bruksareal 63 m²
Tomt 10178 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1970
Prisantydning kr 1 270 000
Andel fellesgjeld kr 138 111
Totalpris kr 1 408 111
Felleskost kr 3 148

Beskrivelse/detaljer

Tiltalende andelsleilighet i veldrevet borettslag. Rolig, men sentralt beliggende. Dagligvarebutikk rett ved. God planløsning og gjennomført stil, Longboard Tarkett i gang, soverom, stue og kjøkken. Gang med porttelefon. Separat dusjbad/WC og vaskerom. Innholdsrikt kjøkken med hvite høyglansfronter. Spiseplass ved vindu. Stor stue med plass til spisestue og salong. Pipeløp gir mulighet for ildsted. Utgang stor solrik og vestvendt terrasse med flott utsikt mot vest. 3 boder. God parkering, mulighet for garasjeplass etter venteliste. Ad info om forkjøpsrett mv, se pkt informasjon om borettslaget i salgsoppgaven.

Innhold / standard

Gang, soverom, dusjrom, wc, vaskerom, stue, kjøkken, terrasse. 3 boder i kjeller. Oppsummering i takstrapport: Lys og fin leilighet som er påkostet ved behov. Elementer holder noe varierende alder, men alt fungerer greit på befaring. Se vedlagte rapport for ytterligere info.

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet på Presthaug - Solvang. Området byr på nærbutikk på Sørhaug, flotte turområder på Vardafjellet og Djupadalen, barnehage, Solvang skole. Kort avstand til flere butikker, sentrum m.m.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du inn ved Solvang legekontor (Presthaugvegen). Ta forbi barnehagen. Presthaugvegen 4 A ligger da i første blokken du kommer til på venstre side.

Parkeringsforhold

På borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Kun evt integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Vedtatt på generalforsamling 30.03.17: Låneopptak inntil 1,6 mill ifb rørfornying

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette