Flott og innholdsrik enebolig med høy standard- 3 soverom, 2 stuer og 2 bad- Kjekk hage og hagestue!

Fedjedalen 16

Primærrom 182 m²
Bruksareal 193 m²
Tomt 587,6 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2011
Prisantydning kr 4 850 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott nyere og innholdsrik enebolig - Meget populær beliggenhet - Nærhet til skole og barnehage - 3 soverom - kjekk hage - Hagestue - Vannbåren varme - Ferdig støpt grunnmur til garasje

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan, og inneholder følgende: 1. etasje: gang, bad, bod, vaskerom, kjøkken/stue. 2. etasje: Gang, bad, soverom x3 og loftstue. Parker bilen på boligens biloppstillingsplass, hvor det også er støpt klart til garasje, og ta deg inn i boligens luftige hall. Man har en meget praktisk bi-inngang til stort vaskerom som ligger like ved hovedinngang. Hallen man først trer inn i er meget flott, med en takhøyde på over 5 meter. Herlig romfølelse! Badet i første etasje er meget lekkert, det er fliset med mørke toner, spotter og dusj. Like ved inngang og bad har man også en bod, som av selger per i dag brukes som garderobe. Kjekk løsning for å rydde yttertøy ut av syne. Stor og romslig åpen stue kjøkkenløsning, med flott kjøkken levert fra Schmidt. Godt med med oppbevaring. Kjøkkenet er også levert med integrert komfyr, oppvaskmaskin og kaffemaskin. Stuen er av meget god størrelse, med store vindusflater, hvilket gjør dette rommet meget lyst og trivelig. Uten problemer plasserer man her både stor tv-krok, og stor spisestue. Midt i stuen finner man en flott gasspeis. 2. etasjen har tre romslige soverom, stor loftstue og et flott bad. Badet er helfliset, med lyse fliser, badekar og stor dusjnisje. Meget lekkert rom! Loftstuen har en herlig takhøyde på hele 3,8 meter, store vindusflater og utgang til altan. Virkelig et av de rommene i huset som skiller seg ut, og kan om ønskelig gjøres om til et fjerde soverom. Eiendommen har også noen svært så tiltalende uteområder, med en kjekk hage hvor man har gode solforhold. Flott gressplen, stor terrasse og gode muligheter for å nyte tilværelsen også utendørs når været tillater dette. På fremsiden av huset finnes det en meget kjekk hagestue, med utgang fra stuen. Her kan de store glassflatene skyves til siden, og åpnes opp ut mot hagen. Hagestuen føles som en forlengelse av stuen. Boligen holder gjennomgående høy standard, med utstrakt bruk av parkett og fliser på gulv, spotter, balansert ventilasjon, vannbåren varme i hele første etasje bortsett fra bod, og lyse overflater.

Beliggenhet

Fedjedalen 16 ligger meget fint til i et populært og nyetablert boligområde i Skåredalen. Her har man meget solrik beliggenhet, og korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Med andre ord har denne boligen en sært så familievennlig beliggenhet. Det kan blant annet nevnes korte avstander til skole, barnehage, butikker, fotballbane, flerbrukshall, skatebane, volleyballbane og turmuligheter. Raglamyr med sitt brede handelstilbud finnes også en kort kjøretur unna.

Adkomst

Følg Skjoldavegen forbi Eivindsvannet og videre innover mot Skåredalen. Ta til venstre i rundkjøring like etter Skåredalen skole. Følg veien gjennom ny rundkjøring. Ta deretter tredje vei til høyre, og hold til høyre videre. Fedjedalen 16 kommer på høyre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På romslig gårdsrom. Støpt klart til garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vannbåren varme i store deler av 1. etasje, og gasspeis i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det opplyses om at Våtrom rapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette