Aksdal - Stor og praktisk 2-roms leilighet livsløpstandard

Tjordal 9 A

Primærrom 74 m²
Bruksareal 84 m²
Tomt 7500 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1989
Prisantydning kr 990 000
Andel fellesgjeld kr 25 834
Totalpris kr 1 015 834
Felleskost kr 4 821

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 1. etg. og inneholder vindfang, hall, et dobbelt soverom, boder, stort bad m/vask i seksjon, dusj, wc og opplegg for vaskemaskin, kjøkken m/spiseplass og stue m/vedovn og utg. til terrasse.

Beliggenhet

Nær Aksdal senter med butikker, bank og legesenter, etc. Kulturhus og svømmehall. Variert turterreng i området. Utsikt.

Adkomst

Like nord for Aksdal senter. Sidevei fra gamleveien. Rødt hus på venstre side - midterste av 3 firemannsboliger.

Parkeringsforhold

Parkering på felles tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette