Enebolig med løe i Nedstrand Sentrum

Nessavegen 12

Primærrom 97 m²
Bruksareal 154 m²
Tomt 1131 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Prisantydning kr 1 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Enebolig med 3 soverom, stue m/utg. solrik og usjenert terrasse, kjøkken, bad, kjellerstue boder og ganger. - Løe med garasje, 3 lagerrom, vedskjul og låve som fungerer som lager. - Boligen holder enkel og grei standard. Noe oppgradering bør påregnes. Nyere kjøkkeninnredning, nyere piperør, offentlig vann/avløp og fornyet avløpsrør fra bad til utvendig kum. - Beliggende i Nedstrand sentrum. Kort vei til sjøen, turområder, parkområder, butikker m.m.

Innhold / standard

Bolig: 1. etg.: Gang, soverom, bad, kjøkken, stue med utgang til usjenert og solrik terrasse med utsikt. Loft: Gang og 2 soverom. Kjeller: Kjellerstue og et stort kjellerrom som brukes som vaskerom og bod. Kjelleren har lav takhøyde. for lavt til å inngå i arealmåling. Løe: Låven er oppført i bindingsverk av tre med trekledning på utvendig fasade. Saltaket er tekket med bølgeblikk. 1. etg.: Vedskjul, ett stort lagerrom med stoppekran for kaldt vann, to mindre lagerrom og garasje. Låve: Lager. Boligen holder enkel og grei standard. Noe oppgradering bør påregnes. Stua ble påbygget i 1969 og man laget da også kjellerstua, bad og større gang. Badet i hovedetasjen har gulvbelegg og malte veggplater. Det er dusjkabinett, servant, toalett, og opplegg for vaskemaskin. Innredningen på badet er i god stand. Kjøkkenet er stort og har plass til spiseplass. Her er nyere IKEA innredning med lyse fronter. Det er montert oppvaskmaskin på kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen er i god stand. Det er sikringsskap med både automatsikringer og skrusikringer. Pipe er rehabilitert med nytt innvendig røykrør. Offentlig vann og kloakk i følge selger. Privat vei inn til eiendommen. Eier opplyser at avløpsrør fra toalettet er fornyet med innvendig røyrfornying fra baderom og ut til utvendig kum. Vedlagt tilstandsrapport fra takstmann er vedlagt for utfyllende informasjon, men er datert 09.10.2018.

Beliggenhet

Beliggende i Nedstrand sentrum. Kort vei til sjøen, turområder, parkområder, butikker m.m. Nedstrand er en yndet ferieplass og kan tilby mange kjekke attraksjoner som Høyt og Lavt, Nedstrand Klatrepark og Tveit Gard. Populære aktiviteter i nærområdet er bl.a. adrenalin rush med zip-line, kajakk, sykkelsti turer, fiske og tursti vandring.

Adkomst

Når en ankommer Nedstrand sentrum fra Haugesund kjører en bare rett frem gjennom Nedstrand sentrum og en får da eiendommen på venstre hånd på den andre siden av sentrum, like etter en har kjørt forbi avkjørsel til Dalvavegen Fylkesvei 791 på venstre side.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Peisovn i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det finnes ikke tegninger på bygget i kommunens arkiv.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette