VISNINSHELG! Kolnes - Velholdt & koselig hytte med fantastisk utsikt mot Førresfjorden og sjøen - brygge - skjermet og usjenert beliggenhet!

Skrevegen 172

Primærrom 60 m²
Bruksareal 77 m²
Tomt 732 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1956
Prisantydning kr 1 490 000

Visning

28. september 2018 kl. 15:00 til 20:00

29. september 2018 kl. 11:00 til 18:00

30. september 2018 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Hytte som har skjermet beliggenhet med nydelig utsikt utover Førresfjorden, over til Dragavika og sjøen. Velholdt eiendom/bolig med normal standard. Inneholder gang, bad, soverom, hems med 3 soveplasser, kjøkken og stue. Grovkjeller. Tilhørende brygge på ca. 7x9 m. Jevnlig oppgradert tomt de siste 25 årene med parkeringsplass og flere, solrike terrasser. Velkommen på visning av Skrevegen 172.

Innhold / standard

Grovkjeller: Grovkjeller med støpt gulv og vegger, isolert mellom etasjene og platet tak. Trykktank og varmtvannstank. Like ved grovkjeller finner en tidligere toalettrom, nå brukt som bod/disponibelt rom. I Hytten: Gang, bad, soverom, loft med soveplasser, kjøkken og stue. Bad med belegg på gulv, panel på vegg, vask, toalett og dusj. Stue med plass til spise- og sittegruppe. 5 vindusflater med nydelig utsikt Fjørresfjorden, over til Dragavika og sjøen. Peisovn for oppvarming og koselig stemning i stuen. Oppgang til loftsetasjen/hems som har 3 sengeplasser og igjen nydelig utsikt til sjøen. Kjøkken med enkel innredning og fliser over benkeplate. - Hytten er trolig oppført i ca 1956. - Tilbygg bad/gang/stue i ca. 1992. - Vindfang om til bad/gang i 2009. - Innredet loft/hems i ca. 2012. - Nytt taktekke på hytten i ca. 2011. - Opparbeidet vei til hytten i 2004. - Tomt jevnlig oppgradet i 25 år. - Tilkoblingsmulighet til off. vann.

Beliggenhet

Fantastisk og fri utsiktsbeliggenhet i naturskjønne omgivelser på Kolnes. Her har en fjorden, så langt øye kan se både mot nord og sør. Utsikt over til attraktive Dragavika. Kort vei ned til tilhørende brygge. Med brygge til Førresfjorden har en gode bademuligheter og mulighet for båt. I Førresfjorden har en flere badeplasser, øyer en kan legge til og mulighet for båttur videre til Fosen og mot Haugesund. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. På Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino.

Adkomst

Følg Skrevegen sørover mot Kolnes skole og passer skilting til Hestfaret. Ta deretter andre vei til venstre inn mellom Skrevegen 162/166. Hold deretter til venstre ned bratt bakke og en får umiddelbart hytten på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Oppvarming

Peis i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Vedr septiktank : Karmøy kommune ingen kjennskap til denne. Ikke omsøkt – ergo mest sannsynlig ulovlig. -Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette