SENTRUM - Utleiehus med bolig/næring, garasje og frittstående uthus.

Strandgata 41

Primærrom 190 m²
Bruksareal 205 m²
Tomt 214 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1904
Prisantydning kr 2 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Næringsdelen er innredet som om det var en leilighet og alle rom er nylig oppusset. Denne er utleid for kr. 7000 per mnd. - Boligdelen er nå utleid for kr. 12000 per mnd, men leveres uten eller med leieboere. Inneholder bl.a. 4 soverom, bad/wc, wc, stue, kjøkken og gang. Fin standard med bl.a. flott stavparkett, meget god takhøyde og nye vinduer. - Garasje med portåpner i flukt med boligens underetasje. - Eiendommen ligger i Strandgata som er gata nedenfor Haraldsgata i Haugesund sentrum. Kort spasertur til gågata og alle fasiliteter.

Innhold / standard

Næringsdel i underetasje: Næringsdelen er utleid for kr. 7000 per mnd. Inngang via overbygget skiferplatting til vindfang med garderobeskap. Bad med vegghengt wc, baderomsinnredning m/servant, speilskap med spotter over, dusjkabinett, varmekabler og belegg på gulv. Stue og kjøkken med åpen løsning. Listeløst i tak, innredning med oppvaskmaskin. Kontor med to vinduer og garderobeskap. Kontor2 med garderobeskap. Vaskerom med våtromsbelegg, to vvb (den som hører til hovedetasjen og loftet er koblet til strømmen oppe) og utgang til bakgård. Næringsdelen ble renovert i 2012. Utenfor næringsdelen er det innkjørsel inn i garasje med port og portåpner samt sideinngang til eiendommens bakgård. Boligdel er utleid for kr. 12000 per mnd. Inngang via skifertrapp og terrasse med skiferheller til vindfang med laminatgulv. Gang med varmepumpe, garderobe, trapp opp til loftsetasjen samt glassdør til stue med flott stavparkett, takhøyde på ca. 270cm, vedovn, adsl internett. Stort dobbelt soverom med stavparkett med gjennomgang til kjøkkenet. Kjøkken med parkett, integrert komfyr med keramisk koketopp, integrert oppvaskmaskin og fliser over benkeplaten. Utsikt fra kjøkkenet til bakgården. WC med kott, fliser på gulv, liten servant og underskap. Loft: Trapp opp til rommelig gang med nytt takvindu, innebygde skaper og luke til kaldloft. Flislagt bad med wc, dusjkabinett, liten innredning og utgang til liten luftebalkong mot øst. 3 store doble soverom med hver sin klesbod og parkett på gulv. To av soverommene har garderobeskap i tillegg. Frittstående uthus på ca. 29 kvm (bruksareal) med egen inngang til loftsetasjen rett ut fra boligens inngangsparti. Innlagt vann. Bodens hovedetasje har to inngangsdører og består av ett åpent rom. Næringsdel: Persienner i alle vinduene i næringsdelen. Det er laget rør til å trekke fiber gjennom om kjøper ønsker å koble til fiber fra Haugaland Kraft. På både badet og vaskerommet er arbeidet utført av forsikringsselskapet til selger og fagmessig utført iflg selger. Boligen: Nye vinduer i alle rom i begge etasjene. Stort sett tapetserte vegger. Takhøyde på ca 270 cm i hovedetasje og loftsetasjen (ikke målt).

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Strandgata som er gata nedenfor Haraldsgata i Haugesund sentrum. Kort spasertur til gågata og alle fasiliteter.

Adkomst

Når en kjører sørover i Strandgata får en eiendommen på venstre hånd litt etter at en har passert Maritim Hotell.

Parkeringsforhold

Parkering i egen garasje på egen tomt. Det er også muligheter for parkering i Strandgata og i nabogatene etter gjeldende regler.

Oppvarming

Elektrisk. I de rom hvor det ved visning ikke er montert panelovner vil det heller ikke medfølge i handel

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på eiendommen. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet i 2013. - Innredning mtp. antall soverom avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Ligningsverdi kan avvike dersom eier har innberettet et annet areal på eiendommen. Ligningsverdi skal uansett ikke overstige 30% av eiendommen markedsverdi.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette