Innholdsrik 1/2 av tomannsbolig på 149 kvm 3 soverom - Solrik og familievennlig beliggenhet - Garasje!

Skjoldavegen 232

Primærrom 139 m²
Bruksareal 149 m²
Tomt 1386 m²
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1963
Prisantydning kr 1 690 000

Beskrivelse/detaljer

Vertikal halvpart av tomannsbolig med rolig beliggenhet i ende av veien i barne- og familievennlig Skåredalen. Boligen ligger høyt i terrenget med fritt utsyn og gode solforhold fra tidlig på dagen til langt på kveld. Innholdsrikt, innredet over tre etasje og inneholder gang, mellomgang, 2 boder, stort disponibelt rom med bi-inngang og arbeidsbenker, stort lagringsloft, vaskerom, toalett, bad, 3 soverom, tv-stue, stue og kjøkken. Store vindusflater for godt med naturlig lys, takhøyde på 2,5 m i 2. etasje og utgang fra stue til solrik og fri terrasse. Opparbeidet tomt med stort asfaltert gårdsrom og garasje med noe lav takhøyde, stigende på 2 m - 2,1 m. Familievennlig med kort avstand til godt kollektiv tilbud, butikk, flotte turområder, barnehager samt Skåredalen barne- og ungdomsskole. Velkommen på visning av Skjoldavegen 232!

Innhold / standard

I underetasjen: Trapperom/gang, bod, vaskerom og hobby-rom med arbeidsbenker og bi-inngang. I 1. etasje: Gang, mellomgang med oppbevaringsplass, kjøkken, spisestue og stue. Herlig stue med rikelig med vindusflater for godt med naturlig lys og fritt utsyn. Stigende takhøyde i stue opptil 3,1 m. I 2. etasje: Gang, liten bod, toalett, bad og 3 soverom. Luftig 2. etasje med 2,5 m takhøyde i de fleste rom. Oppgang fra bod til stort lagringsloft. - Vertikal halvpart av tomannsbolig oppført i 1963. - Original fasade som ble vasket og malt i 2018. - Nytt taktekke fra 1987 iflg. tidligere takstrapport. - Glass i vindu på kjøkken fra 1998, glass i vinduer stue trolig skiftet etter byggeår, vindu toalett 2. etasje fra 2012, vindu soverom 1 og 2 fra 1996, vindu soverom 3 fra 2000. - Ny ytterdør i 1. etasje fra 2017, eldre kjellerdør, terrassedør 1. etasje fra ca. 1980 og terrassedør 2. etasje med glass fra 1991. - Malt gang, mellomgang, stue og alle rom i 2. etasje i 2018-2019. - Originalt kjøkken med malte fronter i 2019. Medfølgende komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. - Eldre bad med behov for betydelige oppgraderinger for å nå dagens krav til standard. - Isolert i etasjeskille mellom 2. etasje og loft. Iflg. tidligere takstrapport isolert 20 cm i etasjeskille mellom kjeller og 1. etasje. - Daikin varmepumpe fra 2012. - Tidligere hatt Canal Digital på tv og Nextgentel på internett. Det skal være lagt opp for Altibox i gate iflg. selger. Haugaland kraft tar gebyr for tilknytning. - Det er i dag borehull på eiendommen. Det er lagt klart rør for tilknytning offentlig vann på nordsiden av eiendommen iflg selger.

Beliggenhet

Skjoldavegen 232 har attraktiv beliggenhet i populære Skåredalen. Eneboligen ligger høyt til i terrenget med gode solforhold og fritt utsyn. En har sol på eiendommen fra ca. 10:00 - 21:00/22:00 sommerstid. Her bor en i et rolig, barne- og familievennlig boligområde med barn i alle aldersgrupper. Skåredalen har seilt opp som et av de mest attraktive områdene i Haugesund. Kort gange til nærmeste barnehage og butikk. Kort og trygg gangavstand til nyere barne- og ungdomsskole med topp fasiliteter. Flere idrett- og aktivitetstilbud med flerbrukshall, fotballbaner, basketbane, skatebane, fotballbinger og volleyballbaner. Her arrangeres det også sosiale arrangementer for alle aldergrupper (2-18 år). Om en ønsker å gå tur med familien eller legge ut på en joggetur har en flotte turområder like ved i Steinsfjellet, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er populær badeplass og samlingsplass sommerstid. Strategisk plassert med kort avstand til Haugesund sentrum, Raglamyr og innfartsvei i E134.

Adkomst

Fra Haugesund følg Skjoldavegen østover forbi Djupadalen. Etter å ha passert Djupadalen og bomringen ta andre vei til venstre innpå Rindå. Ta deretter vei til høyre og følg veien rett frem. Følg veien gjennom to venstre svinger. Ta deretter vei til høyre og en får Skjoldavegen 232 som siste bolig på høyre side av veien. Denne del av tomannsboligen ligger lengst mot nord. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

God biloppstillingsplass i asfaltert gårdsrom. Garasje med godt gulvareal, parkeringsplass og oppbevaringsplass. Noe lav takhøyde i garasje, måler stigende takhøyde ca. 2 m - 2,15 m.

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmepumpe fra 2012 i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger i handelen. Det gis ingen garanti. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 42 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 43 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette