SVEIO SENTRUM: Næringsområde på 85 mål med ca. 10 mål ferdig planert.

Øvre Fjellstad / Paddevegen

Tomt 85369,00 m²
Boligtype Næringstomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 3 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Planert ferdig ca. 10 av 85 mål. Arbeid med de neste 10 mål er startet opp, ferdig boret og noe sprengt. - Det er strøm og trafokiosk på tomten. - Kort vei til kommunal vann og kloakk. - Eiendommen ligger like vest for boligfeltet Øvre Fjellstad. Man følger Paddeveien (grusvei mot Mølstrevåg) noen hundre meter inn og får så området på venstre hånd. - Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er merket som Næringsareal N 17. Arealet er ikke regulert og det er krav om reguleringsplan for hele næringsområdet. - Eier gav innspill til kommunen i forbindelse med behandling av ny kommuneplan for 2019-2031 for omregulering til boligområde, men det er ikke skjedd endringer. - Eksisterende vei (Paddeveien) er forsterket og det er etablert gatebelysning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger like vest for boligfeltet Øvre Fjellstad. Man følger Paddeveien (grusvei mot Mølstrevåg) noen hundre meter inn og får så området på venstre hånd. Paddeveien ligger i kort avstand til E39 og ca midt mellom Stavanger og Bergen. Ca 15 min kjøring til Haugesund

Adkomst

Fra Sveio sentrum tar man veien mot vest. Ta så til høyre og følg Buavågvegen oppover bekken ca 200m. Ta så til venstre inn Paddeveien opp på Øvre Fjellstad. Man følger så Paddeveien (grusvei mot Mølstrevåg) ca 2-300 meter inn og får så området på venstre hånd.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 99 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 100 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette