Torvastad - Tidsriktig enebolig på 181 kvm - Koselig uteområde - Fornyede overflater, kjøkken og fasade!

Gittavegen 21

Primærrom 160 m²
Bruksareal 181 m²
Tomt 695 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1957
Prisantydning kr 1 790 000

Beskrivelse/detaljer

Tidsriktig innredet enebolig med skjermet, solrikt og inngjerdet uteområde. Inneholder gang, bi-inngang, bod, vaskerom, bad, 3 soverom, kjellerstue og åpen kjøkken/stueløsning. Normal standard med oppussede overflater, kjøkken, oppgradert el-anlegg og skiftet isolasjon/kledning/vinduer mot nord, sør og øst. Sentral plassering på Haugalandet. Velkommen på visning av Gittavegen 21!

Innhold / standard

I underetasjen: Bi-inngang, gang, bod, vaskerom og kjellerstue. Kjellerstue innredet som hjemme-kino med mørke vegger og plassbebygde sittegrupper. Stort vaskerom like ved bi-inngangen til underetasjen. I hovedetasjen: Vindfang, gang, toalett, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Herlig og luftig kjøkken/stueløsning med store gulv-areal og gode vindusflater for godt med naturlig lys inn i rommet. Utsikt utover naturen, vannet over veien og sjøgløtt mot Karmsundet. I rommet har en god plass til stort sofahjørne og spisebord for alle anledninger. Eldre peisovn og varmepumpe. Utgang fra stue til sommerstue med dør videre til terrasse og hagen. Stort kjøkken med hvite fronter, kjøkkenplater på vegg og stein-aktig benkeplate. Moderne ventilator i stål og medfølgende komfyr/oppvaskmaskin. Eldre bad med belegg på gulv, baderomsinnredning, overskap med speil og nyere dusjkabinett. Varmeovn. Vegg-i-vegg ligger toalett med vask og overskap med speil-fronter. I loftsetasjen: Gang, garderoberom og 3 soverom. Stort hovedsoverom med med god plass til nattbord, seng og med god garderobeplass i selve rommet og i tilhørende garderoberom. Utsikt fra vindu. - Vedlikeholdt enebolig oppført i 1957. - Det er nyere isolasjon, kledning og vinduer i fasade mot nord, sør og vest. Dette er gjort i regi av Statens vegvesen. - Lagt nytt gulv på gang, toalett, stue og kjøkken i ca. 2013. - Pusset opp gang og 2 av soverommene i 2. etasje i 2013/2019. - Eldre bad med belegg på gulv og malte vegger. Nyere dusjkabinett. - Fjernet vegg mellom stue og kjøkken i 2013. Flott kjøkken som ble satt inn i 2012. - Nyere sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Gittavegen 21 ligger fint til omringet av grøntområder og med fritt utsyn fra både hoved- og loftsetasjen mot nautren, vann og med sjøgløtt mot Karmsundet. I Gittavegen bor en sentralt på Haugalandet like ved Karmsund bro. Med andre ord har en kort kjøreavstand til det aller meste. Kort avstand til det nye veisystemet mellom Raglamyr, Bokn og Karmøy. Gangavstand til Avaldsnes sentrum med butikker og en har gode bussforbindelse beliggende like ved hovedveien. Tilhørende Torvastad barneskole og med kort gange til Bø ungdomsskole. Rett over Karmsund bro ligger Oasen storsenter. Gangavstand til Norheim med Oasen storsenter, legesenter, tannlege, butikker og bensinstasjon. Fra leiligheten har en kort avstand til det aller meste. Like ved har en det nye veisystemet til Raglamyr, Bokn og Karmøy. Her har en det meste innenfor kort kjøreavstand.

Adkomst

Fra Karmsund bro følg E134 sørover, når en kommer over broen ta andre vei til høyre. Når en har kjørt av E134 ta vei til venstre og en kjører rett inn i gårdsrommet til Gittavegen 21. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsmuligheter i romslig gårdsrom.

Oppvarming

Varmepumpe i stue. Varmeovn på bad. Peis i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun oppvaskmaskin og komfyr medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kjellerstue er trolig ikke omsøkt/godkjent i kommunen. - Sommerstue er ikke omsøkt/godkjent i kommunen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette