Norheim - Innflytningsklar, solrik leilighet med 2 soverom - Attraktive Norheim - Carport!

Norheimtunet 80

Primærrom 73 m²
Bruksareal 81 m²
Tomt 3728 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1999
Prisantydning kr 1 790 000
Felleskost kr 700

Beskrivelse/detaljer

Flott leilighet med attraktiv og populær beliggenhet på Norheim. Leiligheten ligger fint til i andre etasje og inneholder gang, bod, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Innflytningsklar og holder normalt god standard. Carport, utv. bod på 5 kvm med god takhøyde og lagringsloft over leiligheten. Overbygd terrasse med gode solforhold. Velkommen på visning av Norheimtunet 80!

Innhold / standard

I 2. etasje: Gang, bod, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Gang med fliselagt gulv og tapetserte vegger. Like ved finner en romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Åpen og luftig kjøkken/stueløsning med store vindusflater for godt med naturlig lys. I rommet har en god plass til spisebord for de fleste anledninger og sofa. Åpent videre mot kjøkken. Kjøkkenet har hvite fronter og kjøkkenplater mellom under- og overskap. Medfølgende kjøleskap fra 2017, oppvaskmaskin og komfyr. Utgang til solrik og overbygd terrasse. - Firemannsbolig med carport oppført i 1999. - Leiligheten sin fasade ble sist malt i ca. 2014. - Fornyet overflater gang, stue og kjøkken 2017. - Nye vegger/tak og downlights i tak 2017/2018. - Bad med belegg og baderomsplater på vegg. - Pent, kjøkken med hvite fronter og hvitevarer. - Parabol fra Viasat i dag og sentralstøvsuger. - Det er sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Denne leiligheten i Norheimtunet 80 har en flott beliggenhet helt sør i Salhusvegen. På terrasse med utgang fra stue/kjøkken har en gode solforhold med sol fra ca. 11:00 - 21:00 sommerstid. Gangavstand til Norheim med Oasen storsenter, legesenter, tannlege, butikker og bensinstasjon. Fra leiligheten har en kort avstand til det aller meste. Like ved har en det nye veisystemet til Raglamyr, Bokn og Karmøy. Her har en det meste innenfor kort kjøreavstand. Gangavstand til barnehage og Norheim barneskole. Flotte turområder innen gangavstand ved Karmsundet eller i Norheimskogen.

Adkomst

Følg Salhusvegen sørover forbi Park Hotell. Ta deretter andre vei til venstre innpå Norheimtunet. Følg veien til den deler seg og følg veien til venstre. Ta deretter første vei til høyre og en får bygget leiligheten ligger i på venstre side av veien. Leiligheten ligger i andre etasje mot sør. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering nummer to i carport fra venstre. Utvendig bod.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette