Søre bydel - Praktisk 3-roms i usjenert 1. etasje. Solrik innglasset terrasse mot vest.

Valkyriegata 17 D

Primærrom 68 m²
Bruksareal 68 m²
Tomt 40724 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1962
Prisantydning kr 990 000
Andel fellesgjeld kr 199 417
Totalpris kr 1 189 417
Felleskost kr 3 619

Beskrivelse/detaljer

- Flott beliggende i 1. etasje - Romslig stue med vedovn - Stor solrik innglasset terrasse - Kjøkken med god skapplass - Fliselagt bad - 2 gode soverom med skapplass - Gang med garderobeplass og dørtelefon - 2 gode boder i kjeller - Populær og rolig beliggenhet - Kort vei til sentrum, Raglamyr m.m.

Innhold / standard

Praktisk 3-roms leilighet i høy 1. etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 2 gode soverom. Utvidet fliselagt bad med dusjkabinett. Kjøkken med pen hvit innredning med god skap og benkeplass. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Vedovn. Utgang til delvis innglasset terrasse. Det er i tillegg 2 boder i kjeller.

Beliggenhet

Sentralt beliggende kort avstand til skoler, barnehage, butikker, Raglamyr og Haugesund sentrum med dets fasiliteter. Vestvendt beliggenhet som gir gode solforhold på terrasse.

Adkomst

Fra Opel-bygget kjør nordover på Vallhallgata. Ta så inn til høyre inn til parkeringsplass. Valkyriegata 17 ligger da på venstre side.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Av hvitevarer på kjøkken medfølger komfyr i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette