BUD FORELIGGER Naust (1999) til Førlandsfjorden - Brygge med gode dybdeforhold - Bøteloft - Idyllisk beliggenhet

Naust - Førland

Bruksareal 35 m²
Tomt 137,3 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Byggeår 1999
Prisantydning kr 890 000

Innhold / standard

Naust med bøteloft bygget i 1999. Støpt brygge med gode dybdeforhold i tillegg til flytebrygge. Mulighet for å parkere nede ved naustet samt at det er tinglyst parkeringsplasser. Naustet har en nydelig beliggenhet i vakre omgivelser. Naustet ligger i Førlandsfjorden (Haukås/Kalvatrævika). - Se salgsoppgave for grunnkart (eiendommens grenser) og tinglyst dokument angående veirett og parkering.

Beliggenhet

Kalvatrævika - Haukås i Tysvær Fra naustet er det kort vei med båt til Slåttevik og landhandel. Ønsker du en utflukt med båt kan en tur til Borgøy og Sjøhuset være en av flere aktuelle destinasjoner. Ca. 7 - 8 minutter kjøring fra sentrum i Aksdal.

Adkomst

Fra Aksdal i retning Stavanger kjør forbi Brødrene Haukås Mekaniske på din venstre side. Ta til venstre ved en bondegård rett at du har kjørt under en bro. Følg veien og du får adkomsten til eiendommen på din høyre side. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Nede ved naustet og oppe med veien.

Oppvarming

Ingen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette